Review BlackBerry Z10

BlackBerry Z10 box

BlackBerry Z10 este device-ul prin care canadienii se reinventeaza. De la zero. Hardware performant si un sistem de operare reconstruit in intregime. BlackBerry 10 OS este gandit in intregime pentru swype. Totul pe ecran este fluid si este pus in miscare doar prin plimbarea unui deget pe ecran. Simplu, frumos si elegant. Aveti aici un unboxing al telefonului, iar aici o galerie de fotografii al carei vedeta este totBlackBerry Z10.

Caracteristici tehnice principale ale lui BlackBerry Z10:

Sistem de operare: BlackBerry 10 OS
Procesor: Qualcomm Snapdragon Dual Core 1.5 GHz Krait, Adreno 225 GPU
Memorie: 2GB RAM
Stocare: 16 GB, Slot microSD
Ecran: 4.2 inch HD (1280 x 768 WXGA), capacitiv touchscreen (densitatea pixelilor 356 dpi)
Foto: 8 MP cu autofocus si flash LED pe spate si 2 MP frontala
Video: FullHD 1080p @30fps la camera principala si HD 720p @30fps la camera frontala
Retea: WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Hotspot, WiFi Sync, Bluetooth 4.0
Suplimentar: NFC, microHDMI, GPS
Acumulator: 1800 mAh
Greutate: 137,5 grame

BlackBerry Z10 Notifications on lockscreen

Design si constructie

BlackBerry Z10 nu seamana cu niciun model al companiei canadiene de pana acum. Este redesenat complet si poate sta linistit la loc de cinste alaturi de alte smartphone-uri de top. Materialele din care este construit sunt din punctul meu de vedere bine alese. Carcasa este din material plastic, si foloseste doua texturi: pe margini unul mai mat si mai dur, iar pe spate unul mai „catifelat” ce ofera o stabilitate mai buna in mana sau pe birou. Va avea nevoie de un unghi destul de inclinat de pe care sa alunece. De asta zic ca e o alegere buna. Nu ar fi pacat sa iti alunece smartphone-ul de 5-800 eurode pe birou sau sa-l scapi din mana si sa se sparga sticla de pe spate sau sa se zgarie carcasa de aluminiu?

Pe partea frontala avem de sus in jos: difuzorul pentru convorbiri telefonice, apoi imediat dedesubt (sub partea de sticla) camera frontala si doi senzori. Mai jos ecranul HD de 4.2 inch sub care avem sigla BlackBerry. In locul dintre sticla de pe ecran si marginea de jos avem mascat microfonul pentru convorbiri telefonice. Un plus pentru designul frontal.

Cititi mai departe review-ul pe devicer.ro:

devicer.ro/blackberry-z10-segmentul-de-business-reinvie

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.