«

»

RHS Company – Distribuitor autorizat Lenovo

RHS Company SA anunta parteneriatul cu producatorul de talie mondiala Lenovo!

Lenovo se dedica realizarii de computere personale, castigatoare a numeroase premii internationale, pentru consumatorul final. Modelul de business Lenovo se bazeaza pe inovatie, pe eficienta operationala si pe satisfactia clientilor, cat si pe concetrarea investitiilor pe piete emergente.

Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei divizii IBM Personal Computing, compania dezvolta, produce si comercializeaza produse si servicii fiabile, de inalta calitate, sigure si usor de utilizat la nivel mondial.

Gama Lenovo ThinkPad, care se regaseste in oferta RHS, cuprinde urmatoarele categorii de produse: Notebook, Sisteme, Statii grafice, Servere, Monitoare si Accesorii.

Notebook-urile ThinkPad:
stabilesc standardul pentru computerele pesonale portabile. Beneficiind de procesoare si placi grafice avansate, design foarte subtire si o autonomie indelungata a bateriei, modele ThinkPad raspund nevoilor fiecarui business in parte.

Sistemele ThinkCenter:
aduc puterea de procesare quad core, precum si caracteristici ca fiabilitate, securitate si productivitate intreprinderilor mari cat si celor mici si mijlocii.

Serverele ThinkServer:
sunt usor de instalat, usor de folosit si usor de intretinut. Include un pachet de servicii de tip Support ThinkPlus Priority valabil 90 zile de proba.

Monitoarele ThinkVision:
sunt cele mai ecologice monitoare realizate vreodata de un producator. Acestea au fost proiectate cu foarte mare atentie, folosindu-se materiale reciclabile si mai putin periculoase pentru mediul inconjurator oferind in acelasi timp o calitate a imaginii de inalta calitate.
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 comment

  1. sorin

    Interesant acest parteneriat si este benefic pentru albele parti. Cat despre Lenovo, noi avem cuvinte de lauda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>