RHS Company este Master Distribuitor pentru Team Group

De curand, RHS Company a devenit Master Distribuitor in Romania pentru produsele Team Group

TEAM GROUP | Seria Team Extreme Overclocking
Team Group Inc. este recunoscut ca unul din producatorii de top de pe piata memoriilor. Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, Compania Team Group ofera produse de calitate pentru toate tipurile de utilizatori, oferind atat produse din gama entry cat si pentru pasionatii de overclocking. Seria Team Extreme Overclocking este varful de lance in materie de performanta. Ofera putere fara precedent, stabilind pana acum 8 recorduri de viteza. Aceasta serie se adreseaza gamerilor, graphic designerilor, artistilor 3D si editorilor video ce au nevoie de o viteza sporita in procesare.

TEAM GROUP | SD, MicroSD, Flash drives
Cardurile de memorie TeamGroup sunt fabricate folosind un proces avansat ce aduce o rata de transfer rapida precum si dimensiuni compacte. Acest lucru le face ideale pentru noua generatie de telefoane mobile sau PDA-uri ce ofera redare multimedia de inalta calitate. Orice de la poze digitale, videoclipuri, muzica, jocuri, harti sau clipuri multimedia pot fi stocate pe acest card de dimensiunea unei unghii.

Seria Diamant (D603) de memorii USB prezinta o carcasa realizata dintr-un aliaj de aluminiu cu o finisare rafinata atent accentuata cu cristale Swarovski pentru a crea o sclipire caracteristica diamantelor.
Pentru a sublinia farmecul sau unic, seria Diamond (D603) se prezinta cu un mecanism de deschidere tip slide ce poate fi manevrat foarte usor printr-o usoara alunecare de deget. El vine in 2 culori (Gold si Iron) elegante, cu o curea subtire ce prezinta logo-ul Team Group turnata in aliaj de zinc ce poate fi folosita pentru a atasa produsul la un telefon mobil, breloc sau chiar purtat in jurul gatului.
Cu noul disk USB Diamond (D603) Team Group a ridicat inca o data stacheta integrand moda si rafinamentul in randul produselor tehnologice.
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.