RIFT (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game)

Jocul necesita conexiune broadband la Internet si activare cu un numar valid de carte de credit sau cu un cod de Game Time-Card.

Intra in lumea RIFT, un nou Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) fantasy. In RIFT, universul jocului este invadat prin portaluri (rifts) de forte intunecate care ameninta intreaga lume (Telara). Fiecare portal introduce in joc noi personaje, evenimente si artefacte, iar lumea jocului se modifica in permanenta.

Joaca alaturi de prieteni in medii vaste, PvE (Player versus Environment), realizate cu o grafica extrem de detaliata, sau intra in lupte PvP (Player versus Player) impotriva altori jucatori.

Creeaza-ti personajele prin intermediul noului sistem de clase, care ofera posibilitati aproape nelimitate.

Rift-urile reprezinta cel mai mare pericol pentru Telara. Jucatorii pot lupta pentru a inchide portalurile definitiv, sau pentru a se folosi de puterea acestora. Indiferent de alegerea pe care o vei face, te asteapta o aventura de proportii epice.

– O explozie magica devastatoare a rupt bariera dintre realitatea lumii jocului — Telara — si alte dimensiuni. Atunci cand planurile existentiale se intersecteaza, se deschid portaluri (rifts) care permit trecerea dintr-o dimensiune in alta. Pericolul unei invazii din alt univers ameninta Telara in permanenta, pentru ca portalurile se pot deschide oriunde, oricand.

– Telara este o lume cu adevarat vie — exista mii de encounter-uri spontane — de la simpli negutatori care strabat Telara si pana la rift-uri explozive care dezlantuie invazii masive. Producatorii jocului promit o experienta de joc fara egal, care depaseste limitele quest-urilor statice si ale liniilor narative fixe.

– Grafica incredibil de detaliata, creata de artisti fantasy de talie mondiala: creaturi si designuri unice aduse la viata, iluminare next-generation, personaje si monstri cu animatii realiste si detalii minutioase — toate aceste elemente separa RIFT de oricare alt MMO de pe piata.

– Rift-urile le confera abilitati magice jucatorilor care le controleaza, dar exista zvonuri despre unii eroi care au trecut in alte universuri si s-au intors schimbati.

CERINTE MINIME DE SISTEM

Sistem de operare: Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
Procesor: Dual Core la 2,0 GHz sau superior
Memorie: 2 GB
Spatiu liber pe hard disk: 15 GB
Placa video: Nvidia GeForce FX 5900, ATI/AMD Radeon X300, Intel GMA X4500 sau superioara
Placa de sunet: compatibila cu DirectX 8.1
DirectX®: 9.0c, June 2010 update
Conexiune broadband la Internet (DSL, modem de cablu sau alt tip de conexiune de mare viteza la Internet)

CONFIGURAȚIE DE SISTEM RECOMANDATĂ

Sistem de operare: Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
Procesor: Core 2 Duo la 2,2 GHz sau superior
Memorie: 4 GB
Spatiu liber pe hard disk: 15 GB
Placa video: Nvidia GTS 250 sau superioara
Placa video (notebook): seria Nvidia GTX 200M sau superioara
Placa de sunet: compatibila cu DirectX 8.1
DirectX®: 9.0c, June 2010 update
Conexiune broadband la Internet (DSL, modem de cablu sau alt tip de conexiune de mare viteza la Internet)

Imagini din joc:

Trailer de prezentare al jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9uCsZDace6o

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.