S-a lansat versiunea BETA BitDefender Security pentru SharePoint 2007

BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a lansat astazi versiunea BETA a noului produs BitDefender Security for SharePoint 2007. Scopul acestei campanii este validarea modulelor existente in produs in diferite medii de lucru sau configuratii si testarea potentialului de dezvoltare a unor noi module pentru utilizatori.

BitDefender Security pentru SharePoint 2007 asigura protectia antivirus si antispyware a serverelor Microsoft SharePoint. Solutia scaneaza, in timp real, fisierele din bibliotecile si listele de documente, cu o rata de detectie excelenta si posibilitatea trimiterii in carantina a fisierelor infectate. BitDefender Security pentru SharePoint 2007 permite desfaturarea in siguranta a proiectelor de colaborare in retelele companiilor si mentine confidentialitatea activitatilor profesionale.

Versiunea beta BitDefender Security pentru SharePoint 2007 include un set de functionalitati imbunatatite fata de versiunea precedenta, printre care:

* Integrare in profunzime in Microsoft Virus Scanning API pentru optimizarea si accelerarea procesului de scanare.
* Productivitate sporita (on access si on demand), care permite programarea de scanari antivirus la cerere sau realizarea unor scanari imediate, pentru un plus de siguranta.
* Optiune configurabila de programare a scanarilor antivirus la cerere si a actualizarilor.
* Notificari legate de efectuarea scanarilor si a actualizarilor prin intermediul unui sistem eficient de alerte.
* Cele mai recente actualizari si remedii pe baza a trei tehnologii configurabile: la cerere, programata si automata (chiar si prin servere proxy) pentru a asigura protectia permanenta a fisierelor
* Rapoarte despre activitatea produsului prin intermediul unui sistem puternic de monitorizare si a modulului de statistici
* Scanarea si marcarea fisierelor „blocate pentru editare” o singura data in cursul aceleiasi sesiuni si nu repeta scanarea decat la lansarea unei noi sesiuni, in cazul unei actualizari sau a  detectarii unui potential virus.

Campania va fi disponibila pana la sfarsitului lunii noiembrie pe site-ul http://beta.bitdefender.com, inregistrarea, precum si alte informatii despre concursul de testare pot fi gasite online, iar lista castigatorilor va fi facuta publica dupa incheierea campaniei.

Participantii la perioada de testare intra in cursa pentru castigarea unor premii extrem de interesante: locul 1, o licenta BitDefender Corporate Security pentru 100 de utilizatori si materiale promotionale BitDefender; locul 2, o licenta BitDefender SBS Security pentru 100 de utilizatori si materiale promotionale BitDefender, iar ocupantii locurilor 3-7 vor primi o licenta BitDefender Security pentru Sharepoint 2007 pentru 100 de utilizatori alaturi de materiale promotionale BitDefender.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.