Samsung a lansat Galaxy S4. Detalii complete, specificatii si imagini oficiale

Samsung Galaxy S 4 black front side and back

Samsung Electronics lansează astăzi cea de-a patra generație a GALAXY S, GALAXY S 4, creat pentru a te aduce mai aproape de tot ceea ce este important pentru tine.

Capabil să înțeleagă ce este mai de preț pentru noi, Samsung GALAXY S 4 a fost creat pentru a redefini modul în care trăim. Acest smartphone performant și elegant dă sens fiecărui moment al vieții noastre: înțelege valoarea relațiilor, oferindu-ne posibilitatea de a avea o legătură strânsă cu prietenii și familia și, totodată, o experiență de utilizare facilă, care ne face viața mai ușoară.

Telefonul are un design atent creat, un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari și o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm). Samsung GALAXY S 4 este mai subțire și totodată mai puternic, fiind disponibil la lansare în două variante de culoare — Black Mist și White Frost — alte culori urmând să fie lansate pe parcursul anului.

Cu GALAXY S 4, Samsung va îmbunătăți din nou felul în care trăim,” a declarat JK Shin, Președinte și șef al Diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung. „Toate caracteristicile GALAXY S 4 au fost create pe baza nevoilor pe care le-am identificat la consumatorii noștri din întreaga lume. Continuând seria de succes GALAXY S, acest mobil este o nouă dovadă a inovației inspirată de oameni. La Samsung, ne concentrăm pe ceea ce oamenii își doresc, pentru a-i putea inspira la rândul nostru.

GALAXY S 4 Product Image (5)

Momente prețioase — Oferă mai multe bucurii

O viață bogată este plină de momente importante, iar cu GALAXY S 4 le poți surprinde și împărtăși. GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor în cele mai bune condiții. Ecranul de 5 inci și 441 ppi oferă imagini de o calitate uimitoare. GALAXY S 4 folosește, de asemenea, noul GorillaŸ Glass 3 al Corning, ceea ce-l face un bun însoțitor pentru toate momentele importante din viață.

Dotat cu o cameră de 13 megapixeli, GALAXY S 4 oferă și funcția ‘Dual Camera’ ce permite folosirea simultană a camerei frontale și a celei din spate, pentru fotografiere și filmare. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de efecte pentru a alătura cât mai natural cele două imagini și, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici în cadrul celei mai mari. Totodată, ei pot alege 8 modalități diferite de îmbinare a celor două imagini. Funcția ‘Dual Video Call’ le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video cu prietenii și familia, arătându-le în același timp și peisajul pe care îl privesc în timpul apelului.

Funcțiile camerei merg chiar mai departe, telefonul fiind dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv ‘Drama Shot’, ce le permite utilizatorilor să vadă întreaga acțiune într-un timelapse, dar și ‘Sound & Shot’, care permite înregistrarea sunetelor și a vocii în timpul fotografierii, astfel că momentele speciale sunt captate în cea mai fidelă formă, exact așa cum …

Citeste tot articolul pe devicer.ro aici: Samsung Galaxy S4

 

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.