Samsung GALAXY S Advance, un dual core accesibil

Samsung a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Samsung GALAXY S Advance. Creat pentru aceia care se definesc prin telefonul pe care îl folosesc, GALAXY S Advance atinge un echilibru de stil, putere și performanță. Smartphone-ul va fi disponibil în Rusia începând cu luna Februarie 2012, și apoi va fi introdus treptat în CIS, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și Sud-Vest, America Latină și China.

Prin GALAXY S Advance se adaugă, la recordul înregistrat de gama de smartphone-uri, un nou telefon care combină performanța și stilul cu versatilitatea serviciului Samsung Hub”, a spus JK Shin, Președinte al IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics.

Performanță Dual Core, design curbat și display Super AMOLED

Cu un procesor dual core de 1.0 GHz și conectivitate HSPA 14.4 Mbps, GALAXY S Advance a fost creat pentru a livra putere și conectivitate, oferind o flexibilitate uimitoare și o interfață cu rată ridicată de răspuns, pentru operarea ușoară a mai multor sarcini în același timp. Deschiderea aplicațiilor se realizează mai rapid, fără nicio întârziere, experiența utilizatorului fiind amplificată de tranziția mai lină a imaginilor de pe ecran, procesarea mai rapidă a imaginilor și performanța sporită de descărcare și navigare Web.

Designul curbat al ecranului smartphone-ului GALAXY S Advance îmbunătățește manevrabilitatea telefonului și se potrivește formei feței utilizatorului. Display-ul Super AMOLED de 4.0” oferă experiența vizuală excelentă, la care utilizatorii se așteaptă de la smartphone-urile Samsung GALAXY, furnizând reproduceri fără pereche ale culorilor și asigurând claritatea intensă a fotografiilor și videoclipurilor făcute de camera de 5MP.

Experiența utilizatorilor de Samsung

Prevăzut cu Android 2.3 Gingerbread și interfața Samsung TouchWiz, GALAXY S Advance le oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi permanent conectați prin intermediul serviciilor Samsung Hubs și ChatON. Music Hub oferă o experiență deplină de stocare a muzicii cu acces la peste 11 milioane de melodii și posibilitatea ca fiecare utilizator să-și personalizeze catalogul muzical. Readers Hub oferă acces la peste 2,3 milioane de e-book-uri, 3.500 de reviste și 200 de cotidiene; în timp ce rețeaua popular Game Hub oferă acces la mii de jocuri, completate de fluxuri de știri despre jocuri.

Platforma de comunicare Samsung ChatON conectează toți utilizatorii de smartphone-uri într-o singură comunitate folosind numere de telefon în loc de usernames și parole, garantează mesagerie instantă, chat de grup și împărtășire de conținut în formate diverse — imagini, video, contacte, calendar — cu scopul de a face trimiterea și primirea mesajelor mai simplă și mai intuitivă ca niciodată.

GALAXY S Advance prezintă, de asemenea, și serviciul Find My Mobile, un sistem de management unic pentru telefoanele pierdute, care asigură securitatea datelor criptate în cazul pierderii acestora, și le permite utilizatorilor să-și detecteze telefonul direct de pe internet sau chiar să șteargă datele din telefon de la depărtare.

Specificațiile Samsung GALAXY S Advance:

Rețea

 HSPA  14.4Mbps  850/900/1900/2100
EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

1 GHz Dual-Core

Display

 4.0” WVGA(480×800) Super AMOLED display

SO

Android 2.3(Gingerbread)

Camera

Principală (Spate) : 5 Megapixel Auto Focus Camera cu LED Flash
Secundară (Față) : 1.3 Megapixel Camera

Video

Codec : MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, VC-1
Înregistrare/ Playback : 720@30fps

Audio

Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AC3
Music Player cu SoundAlive
3.5mm Ear Jack, Radio Stereo FM cu RDS

Specificații adăugate

 Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX
 Samsung Apps
 Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air/ AllShare
ChatON (Poate fi decărcat de pe Samsung Apps)
Readers Hub (Poate fi descărcat de pe Samsung Apps)
Music Hub
Game Hub
*Valabilitatea serviciilor depinde de regiune
Servicii Google Mobile
– Android Market, Gmail, YouTube, Google Maps,
Sincronizare cu Google Calendar
Polaris Office
 Find My Mobile
 A-GPS

Conectivitate

 Tehnologie Bluetooth v 3.0 High Speed
USB 2.0
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Sezori

 Proximitate, Accelometru, Geomagnetic, Lumină, Giroscop

Memorie

 8/16GB + 768MB(RAM)
microSD (până la 32GB)

Dimensiune

 123.2 x 63.0 x 9.69 mm, 120g

Baterie

 Baterie standard, Li-ion 1,500mAh

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.