Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab nu primesc Android 4.0

Samsung a anuntat ca nu va oferi oficial un update pentru Galaxy S si Galaxy Tab catre Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Multi utilizatori Samsung, care au acum aceste doua device-uri vor fi dezamagiti pentru ca speram cu totii sa urmeze acest update, mai ales ca in cazul fratelui lui Galaxy S, Google Nexus S, update-ul este disponibil si functioneaza fara probleme. Diferente tehnice intre Samsung Galaxy S si Google Nexus S nu sunt, ambele avand aceasi platforma hardware si specificatii de baza.

Motivul pentru care Galaxy S nu primeste cu toate ca Nexus S are deja Android 4.0 disponibil cred ca este memoria RAM de 512MB care este incarcata destul de mult de interfata lui Samsung, TouchWiz, care consuma destule resurse.

Galaxy Tab este in aceasi situatie, cred ca motivul limitarii este acelasi.

Samsung incearca totusi sa ne imbuneze promitand un “pachet value” ce va include o serie de facilitati care sunt incluse in Android 4.0. Acestea vor fi atuse pe Android 2.3.x pentru Samsung Galaxy S si Galaxy Tab.

Ce va include acest pachet? imbunatatirea browserului web, imbunatatirea softului pentru camera foto, multi-tasking optimizat si o serie de widget-uri care sa apropie experienta utilizarii de cea a lui Android 4.0.

Eu inca sper la o modificare a deciziei luate de Samsung. Voi credeti ca va exista un update oficial?

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.