Samsung lanseaza trei noi produse de home entertainment

Samsung a lansat astăzi o nouă gamă de sisteme home theater, care oferă un sunet natural și experiențe video superioare pentru delectarea oricărui consumator pasionat de divertismentul de acasă. Produsele includ:

  • Sistemul Samsung Home Theater 7.1 Channel Blu-ray 3D — primul sistem home theater care prezintă tehnologia Samsung cu amplificator cu tub vidat; dispozitivul combină atât tubul vidat, cât și un amplificator digital într-o singură unitate, cu scopul de a crea o experiență deplină de divertisment (model HT-E6730W). Modelul a primit titlul CES Innovations Design and Engineering.
  • Sistemul 3D Wireless Samsung Blu-ray Home Theater — un sistem home theater hub care oferă un sunet superior și o calitate impresionantă a formatelor video full HD 1080p pentru o experiență deplină de divertisment (model HT-E5500W).
  • Difuzoarele standard Samsung Surround Sound Bar cu tehnologie 3D Depth Sound — un sistem de difuzoare standard convertibil, care creează un spațiu de sunet virtual prin intermediul tehnologiilor audio de ultimă generație (model HW-E550).

Utilizatorii vor să recreeze acasă calitatea și experiența captivantă a urmăririi unui film, așa încât să se poată bucura de ea oricând alături familie și prieteni”, a spus Sangchul Lee, Vicepreședinte Senior al Samsung Electronics. „Samsung este deja cunoscut drept unul dintre furnizorii principali de sisteme home theater, care oferă experiențe audio naturale și experiențe video full HD captivante. Anul acesta am ridicat standardele și mai mult prin îmbunătățirea sunetului și calitatății imaginilor, cu scopul de a pune la dispoziție mai multe opțiuni pentru cele mai bune experiențe de divertisment pe o gamă largă de dispozitive.

Tehnologii inovatoare pentru o calitate superioară a sunetului, cu Movie Theater

Au existat multe dezbateri în rândul pasionaților de sisteme audio cu privire la beneficiile amplificatoarelor digitale și tehnologiilor cu tub vidat. Mulți dintre ei au apreciat sunetul natural oferit de amplificatoarele digitale chiar și în structuri mici, considerând că amplificatoarele cu tub vidat creează un sunet bogat.

În 2012, tehnologia hibridă de amplificare Samsung cu tub vidat oferă ce e mai bun din ambele tehnologii — claritatea sunetului oferită de amplificatorul digital, combinată cu naturalețea sunetelor la care contribuie tubul vidat. În plus, acesta din urmă oferă o octavă în plus, fără a distorsiona sunetul.

Tehnologia Samsung Crystal Amp Plus, disponibilă pe modelele HT-E6730W și HT-E5500W, produce sunete digitale naturale și de calitate, în timp ce protejează difuzoarele și ascultătorii împotriva volumelor ridicate.

Sistemele de referință Samsung home theater oferă, de asemenea, o experiență video superioară. Atât sistemul home theater HT-E6730W, cât și HT-E5500W oferă WiFi integrat pentru acces ușor la divertismentul online prin intermediul unui browser full, precum și la sute de aplicații premium de la branduri de top precum AOL, CNBC, ESPN, MTV, NBA și The Broadway Channel, cu ajutorul magazinului Samsung Apps. Utilizatorii pot alege și gestiona rețelele lor sociale cu ajutorul serviciilor curente precum Facebook și Twitter.

Utilizatorii au posibilitatea de a converti conținut de pe DVD-uri, să difuzeze videoclipuri sau să conecteze dispozitive media, precum playere portabile si camera, la ecrane 1080p full HD. Fiecare sistem home theater folosește sistemul on-a-chip (SoC) dezvoltat de Samsung, echipat cu algoritmi de ultimă generație, pentru îmbunătățirea calității imaginii, procesor și contor video Samsung, precum și codecuri high definition.

Stil atrăgător și rafinament pentru plăcerea vizuală

Pentru o profunzime a sunetului, care promite să facă deliciul oricărui pasionat de muzică, Samsung HT-E6730W este un sistem de 7.1 canale, de 1,330 watt, care oferă experiențe audio high-definition impresionante și efectul unic de sunet Samsung 3D. Difuzoarele compacte ale sistemului HT-E6730W, poziționate în partea frontală-sus, contribuie la o înfățișare mai atractivă. Utilizatorii se vor bucura de experiența sunetului vertical, datorită difuzoarelor inovatoare Swivel Speakers de pe suport, așa încât sunetul va fi difuzat în cascadă către ascultător. Difuzoarele mobile nu mai au fire pentru a oferi mai multă flexibilitate și pentru a elimina nevoia de a ascunde încă un set de fire.

Aspectul estetic atrăgător este evidențiat de tuburile vidate Samsung, care pot fi văzute în partea frontală și cea de sus a sistemului, și care iluminează atunci când sunt folosite, pentru a crea o atmosferă plăcută. Conurile din fibră de sticlă din difuzoare îmbunătățesc calitatea sunetului și minimizează distorsiunea sunetului, pentru combinarea ideală a stilului cu performanța. Combinarea amplificatorului hibrid cu tub vidat și a suporturilor proiectate special, cu difuzoarele poziționate în partea de sus și cu difuzoarele wireless din spate, oferă cea mai bună soluție all-in-one pentru divertisment la domiciliu.

Creat pentru a completa linia stilului Samsung HDTV, sistemul HT-E6730W are un finisaj negru lucios, pentru o eleganță care se potrivește cu alte componente din cameră. Sistemul este constituit din șase difuzoare: un difuzor central mare pentru claritate, un subwoofer generos, două difuzoare pe suporturi, care includ difuzoare înalte și două difuzoare de ambianță.

Calitate impresionantă a sunetului de ambianță și a formatelor video

Utilizatorii se vor bucura de experiența de divertisment mai intensă și de conținutul 2D și 3D oferit de sistemul home theater Samsung HT-E5500W 3D Blu-ray, datorită noilor tehnologii care optimizează experiența audio și video, opțiunile de conținut și performanța mai înaltă.

Sistemul de șase difuzoare 5.1 oferă o experiență audio virtuală 7.1 folosind un sistem avansat de algoritmi care analizează sunetul din cele două difuzoare din spate pentru a crea efectul a două canale adiționale de sunet. Sistemul home theater dispune, de asemenea, de tehnologia Samsung 3D Sound, care sincronizează track-urile audio 3D cu mișcarea 3D de pe ecran și adaugă efectele verticale 3D pentru experiențe vizuale și audio impresionante. Componenta HT-E5500W’s BD Wise Plus ajustează automat setările televizorului Samsung cu scopul de a oferi imaginea optimă pentru fiecare scenariu.

Prin intermediul celor două porturi HDMI 1.4a, sistemul HT-E5500W le oferă utilizatorilor posibilitatea să se conecteze cu ușurință la set-top box și o consolă de jocuri pentru accesul ușor la conținut de pe toate cele trei dispozitive. În plus, sistemul dispune de o platformă certificată Apple pentru iPod®/iPhone®, utilizatorii putând să-și acceseze colecțiile iTunes fără un cablu de conexiune, prin urmare, creând unul dintre cele mai flexibile sisteme de home entertainement.

Capacități puternice 3D Depth și ambianță audio

Utilizatorii vor avea flexibilitate în poziționarea sistemului HW-E550 Surround Sound Bar cu 3D Depth Sound — aceștia fie pot poziționa bara de sunet orizontal sub televizor, fie pot desface bara de sunet în două difuzoare verticale. Prin atașarea fiecărui difuzor la o bază inclusă, bara de sunet poate fi transformată într-un sistem tradițional 2.1-channel cu difuzoare de înălțime medie.

Cei care caută o experiență audio bogată vor fi încântați de calitatea sunetului și de performanța sistemului HW-E550.

În plus, HW-E550 oferă Smart Volume, un sistem activ de monitorizare audio care împiedică bruiajele volumului atunci când sunt schimbate canalele TV sau posturile radio. Acest lucru nu protejează numai ascultătorii, dar și difuzoarele, prin urmare asigură utilizarea pe termen lung a dispozitivului. Samsung HW-E550 vine cu șase setări diferite — Film, Jocuri, Teatru, Muzică, Știri și Sport — pentru a oferi calitatea optimă a sunetului în funcție de conținutul video. Tehnologia Samsung 3D Depth sincronizează, de asemenea, formatul audio în imagini 3D pentru profunzime, astfel încât ca utilizatorii să se bucure de o experiență realistă și de efecte de sunet de ambianță ca la cinematograf, fără să fie nevoie de difuzoare satelit în plus.

Samsung HW-E550 este echipat cu două dispozitive de intrare HDMI și un port HDMI ca utilizatorii să se conecteze cu ușurință la playere Blu-ray, set-top boxes și console de jocuri. Suportul pentru HDMI Audio Return Channel (ARC) reține formatul audio în conexiunea video fără să fie nevoie de cabluri audio separate. Sistemul are Bluetooth încorporat pentru difuzarea wireless a fișierelor audio de pe un alt dispozitiv echipat cu Bluetooth. Un port USB oferă o altă opțiune de conexiune.

Bara de sunet este incredibil de subțire și de atrăgătoare. Difuzorul principal cântărește doar 1,81 kg și poate fi cu ușurință montat pe perete, ceea ce-l face ideal pentru cei cărora le plac design-urile minimaliste sau pentru cei care vor să aibă mai mult spațiu în locuință. Cu tehnologia Samsung dual band 5.2/5.8GHz wireless, nu sunt necesare fire pentru legătura dintre bara de sunet și subwoofer. Subwoofer-ul, care are o frecvență de răspuns de la 40Hz la 200Hz, poate fi așezat în orice loc al camerei, fără niciun compromis.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.