«

»

Samsung poate continua istoria telefonului Nexus de la Google

Sunt din ce in ce mai multe zvonuri care spun ca Samsung deja produce noul Google Nexus Two si ca acesta se va lansa in luna Decembrie. Acesta se va baza pe platforma lui Galaxy S.

Google a negat vehement acest zvon la inceput, dar deja Gizmodo a sustine ca acest terminal exista si l-a si testat. Seamana izbitor cu Samsung Galaxy S, mai putin din profil, dupa cum se poate vedea si din imagine, Nexus Two fiind putin concav, si va da impresia ca este mai subtire decat modelul Samsung Galaxy S (GT-I9000).

Din punct de vedere hardware, Nexus Two va semana cu Galaxy S, modelul purtand codul GT-I9010 ceea ce ne duce cu gandul la un mic upgrade fata de Galaxy S. Ramane de vazut daca vor fi diferente surpinzatoare sau ceva neinsemnat. Eu personal nu cred ca vor fi diferente mari, sper poate la o memorie RAM mai mare (>512MB ai lui Galaxy S).

Fata de Google Nexus One diferenta majora va fi prezenta unei camere pe fata telefonului, pentru videotelefonie, pe care Google incearca sa o integreze in Gingerbread, facilitate de care noile HTC Desire HD nu vor putea beneficia din cauza prostiei celor de la HTC care nu au inclus o a doua camera pe noile lor terminale.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>