«

»

Samsung Romania a confirmat update-ul la Android 2.2.1 pentru utilizatorii de Galaxy S de la Vodafone si Cosmote

Samsung Romania a confirmat ca pana la Paste, toti utilizatorii de Samsung Galaxy S din Romania vor avea acces la update-ul de Android 2.2.1. Deci cei care au telefoanele de la Vodafone sau Cosmote vor ajuge si ei la zi.

Raspunsul mi-a fost adresat din nou pe Twitter:

http://twitter.com/#!/SamsungMobileRo/statuses/58816037382131713

Asteptam deci abia in Mai update-ul la Android 2.3 Gingerbread. :(

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

18 comments

Skip to comment form

 1. Chris

  Ceea ce nu inteleg este de ce nu se poate aduce la toti in acelasi timp de ce trebuie sa fie intarzieri la vodafone si cosmote/germanos :(

 2. Daniel Chetroni

  @Chris:
  Fiecare operator vrea sa-si personalizeze ROM-ul :)
  Eu de la orange am App Shop, Games, Ringtones, etc. si defaul cand deschid browser-ul imi intra pe pagina Orage.ro :)
  Asta e unul din motive. Dar si asa, Orange s-a miscat mereu cel mai repede.

 3. Daniel Chetroni

  @Chris:
  inca ceva.. Daca telefonul e codat in reteaua respectiva, trebuie personalizat ROM-ul ca sa pastreze codarea…

 4. Chris

  Pai nu e codat intelegi ca l-am luat la liber de la Germanos…

 5. Daniel Chetroni

  @Chris:
  Atunci inseamna ca sunt aduse pe alte cai in tara si ca nu au fost destinate initial pentru Romania, e simplu.

 6. Bogdan

  si eu am un SGS de la Cosmote, cumparat la abonament dar necodat in retea….romul este pentru Romania iar ultimul firmware este 2.2 astazi 20.04.2011…Chiar nu inteleg de ce este discrimarea asta la cei de la Samsung. Nu mi se pare prea normal, ca si cumparator de buna credinta, sa fiu defavorizat pentru ca sint intr-o retea sau alta….ceea ce conteaza e ca sint utilizator al SGS. Ok…sa zicem ca accept si acest “defazaj” cu conditia ca operatorii GSM sa anunte la cumpararea aparatului ca upgradeurile se fac cu mult dupa lansarea catre ceilalti

 7. Daniel Chetroni

  @Bogdan:
  Nu va mai luati atat de Samsung direct, nu ei sunt de vina. Ei dau drumul la update pe regiuni/tari. Nu fac ei impartirea pe operatori. Nu e vina lor ca cei de la Cosmote si Vodafone se misca mai incet cu update-ul, serios.
  Problema trebuie sa o pui fata de Cosmote, nu fata de Samsung. Cand operatorul isi termina de personalizat update-ul il face public prin Kies-ul lui Samsung.

 8. Bogdan

  @daniel:
  Mersic de raspuns….ultima mea fraza se refera strict la relatia client-operator GSM si nicidecum legat de Samsung. Cred ca nu le este greu sa publice ceva oficial de genul : a venit 2.2.1 de la samsung dar la cosmote mai dureaza X saptamini pentru a fi parametrizat conform dorintelor noastre. Ma mira doar faptul ca aparatele la cosmote nu sint codate in retea deci nu prea imi dau seama care ar fi problema pentru ei. Bafta multa si aprecieri pentru site !

 9. Daniel Chetroni

  @Bogdan:
  Poate ca am citit eu in graba :)
  Totul tine de respectul pe care il acorda operatorii clientilor. Cosmote ofera pret mic la abonamente/cartele. De banii astia ei considera ca deja fac prea multe pentru clienti 😀 Am fost si eu client Cosmote si m-am lamurit de serviciile lor.
  Oricum, pana in weekend ar trebui sa ai Android 2.2.1 si tu prin Cosmote.

  Anunta-ma cand reusesti sa-l faci te rog. Ca sa vedem daca altii din Cosmote vor putea sa-l faca sau nu.

 10. Chris

  Ma poate ajuta si pe mine cineva sa pot afla codul de la germanos e oare acelasi ca si la cosmote? (COA) ???

 11. Bogdan

  Samsung Mobile Romania
  Dragii nostri, ne cerem scuze pentru inconvenienta creata si ne asumam in totalitate aceasta intarziere. Va multumim pentru rabdare si sprijin.
  Nu in ultimul rand, va dorim un Paste fericit, alaturi de toti cei dragi voua!

  Samsung Mobile Romania Este vorba despre update-urile pentru Galaxy S. Nu va putem oferi in acest moment nici o data pentru publicarea in Kies.

  Ca sa vezi seriozitate maxima….:)))…asta azi 22.04.2011

 12. Daniel Chetroni

  @Bogdan:
  A venit Pastele si la ei mai devreme :)

 13. Pop valer

  Astia conditioneazaaƒ lansarea unui sistem de operare de regiuni sŸi de operatorul telefonie? Pt cei cu telefonul luat la liber, nu existaaƒ perspective? Tot asaa politicos, cu scuzele de rigoare, ii anunt pe cei de la Samsung caƒ sunt o adunaƒturaƒ de mincinosŸi, sŸi le urez doar bine la pasŸtele cailor, biiiiip, biiiiip, biiiiip, biiiiip.

 14. Daniel Chetroni

  @Pop Valer:
  Am doua rugaminti la tine:
  1. Am rugamintea sa pastrezi un limbaj decent. Nici eu si nici celelalte persoane care citesc acest site nu avem nevoie de injuraturile nimanui, chiar daca nu ne sunt adresate. Imagineaza-ti ca nu esti singurul frustrat. Ok?
  2. Nu conteaza ca este telefonul luat la liber, acel telefon vine printr-unul din aceste magazine sau operatori si esti conditionat de ei. De unde ai luat mai exact telefonul ?

 15. Pop valer

  Scuze de exprimare, data viitoare voi folosi plicul sŸi penelul pentru a-mi clarifica pozitia fata de politica Samsung.IŽnteleg sŸi apreciez utilitatea acestui forum, deci incaƒ o dataƒ, acum calm, Imi cer scuze pentru atitudinea mea justificataƒ, dar deplasataƒ.Telefonul l-am cumpaƒrat de la un centru sau reprezentanta Vodafone din Bucuresti, unde, in ciuda iluziei de profesionalism a angajatilor, nu mi s-au explicat conditionarile impuse de distribuitorul Vodafone telefonului cumpaƒrat cu plata integralaƒ,pe loc.Explicati-mi va rog, updateurile Samsung sunt distribuite prin Kies de operatorul de telefonie ?

 16. Daniel Chetroni

  @Pop valer:
  Vezi aici: http://chetroni.com/samsung-galaxy-s-de-la-vodafone-si-cosmote-are-disponibil-android-2-2-1-prin-kies/
  De azi cei din Cosmote si Vodafone au Android 2.2.1 prin Kies.

 17. Daniel Chetroni

  Samsung Galaxy S a primit update-ul la Android 2.3.3 Gingerbread astazi si in Romania. Tutorial:

  http://www.devicer.ro/samsung-galaxy-s-a-primit-update-ul-la-android-2-3-3-astazi-si-in-romania-tutorial/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>