Samsung Romania ne-a amagit din nou, update-ul la Android 2.3 Gingerbread nu a venit nici in Iulie 2011

Asa cum anuntase Samsung Romania pe contul de Twitter ca raspuns pentru intrebarea mea, ar fi trebuit sa avem update-ul la Android 2.3 Gingerbread oficial prin Kies inca din prima parte a lunii Iulie 2011. Din nou una se spune si alta se intampla din pacate. Luna Iulie s-a terminat si update-ul inca nu este disponibil. Stau si ma intreb ce scuza mai poate avea acum Samsung Romania, iar daca a fost ceva intemeiat, ma intreb de ce nu a anuntat nimic. Ca doar “o greseala recunoscuta, e pe jumatate iertata”, nu?

Eu va spun deschis ca de astazi incep sa ma documentez si voi alege o versiune de Custom ROM pentru Samsung Galaxy S, pentru ca sunt satul sa mai astept dupa Samsung Romania si al sau update oficial. Nu am de adresat nimanui cuvinte urate pentru ca nu-mi sta in caracter, dar am o dezamagire profunda pentru tradarea increderii pe care am avut-o in cele spuse de ei.

Cand crezi ca vom avea update-ul oficial la Android 2.3 Gingerbread in Romania?

View Results

Loading ... Loading ...
Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

12 comments

Skip to comment form

 1. Din fericire, al meu HTC Wildfire S a venit cu Gingerbread preinstalat și sunt foarte mulțumit de el. Att doar c nu pot s-l rootez :p

 2. @Cristi Mirt: Fericitule! 😀
  Mai asteapta putin, o sa poti cu siguranta …

  • John on 01/08/2011 at 20:53

  Cand ajungi la o hotarare in legatura cu un custom ROM, te rog sa ne spui ce ai ales.
  Nu pot spune decat ca imi pare rau pentru produsele Samsung, care de altfel sunt ok… pacat ca nu li se acorda suportul necesar.

 3. @John:
  O sa va anunt, cu siguranta. Si o sa postez si un tutorial daca va intereseaza.

  • Dacian on 02/08/2011 at 22:49

  Sunt perfect de acord cu John, cu mentiunea ca lucrul acesta se petrece atunci cand lucrurile bune sunt lasate pe mana unor “profesionisti” precum cei de la Samsung Romania. Nu-mi place sa spun, dar este un exemplu de cum un lucru bun in toata lumea nu mai este la fel cand este gestionat de romani, din pacate.

  • John on 03/08/2011 at 05:18

  @Dacian:
  Nu sunt foarte sigur ca e vorba doar despre Samsung Romania. De fapt, cred ca nici macar nu au cea mai mare parte din vina. Din cate am vazut, intarzieri la update pentru Galaxy S au fost si in Statele Uimite si in alte piete de talie mare. Cred ca este o lipsa de coerenta la nivel global in privinta suportului oferit produselor Samsung, in general, si lui SGS, in particular.
  In suportul acestei idei mai vin si cu un exemplu care poate nu are legatura directa cu subiectul de fata, dar care este destul de relevant. Am cumparat o tableta Asus Transformer fara sa stiu in avans modul in care cei de la Asus ofera suport produselor pe care le vand. Primul update, la Android 3.1 s-a facut la prima deschidere a tabletei, deoarece fusese lansat cu ceva vreme inainte sa o cumpar. Al doilea update insa a fost anuntat pe 27 iulie la modul urmator: 28 iulie SUA și 2 iulie WW (asta include si Rom). Ei bine, pe 2 iulie, la ora 8 dimineata, tableta s-a updatat la Android 3.2 (OTA) ceea ce spune multe despre modul lor de lucru. Stiu ca Samsung are o gama de produse mult mai larga, dar nu cred ca asta e o scuza pentru lipsa de organizare si comunicarea gresita a datelor de lansare pentru unpdate-uri.

  • Chris on 03/08/2011 at 10:10

  Am mai citit in ultimele zile pe facebook la samsung pe la comenturi si unii zic ca e din cauza la Orange. Pentru ca nu pot brand-ui OS-ul din cauza ca sunt ceva conflicte cu Orange Voice HD. Nu sunt 100% daca e adevarat, dar asta ar putea explica multe. Insa puteau sa dea drumu la update pentru COA si CNX in cazul acesta. Si sa mai astepte cei de la Orange asa cum si la update-ul 2.2.1 cei de la Vodafone si Cosmote au primit mai tarziu.

  • M_TM on 04/08/2011 at 14:08

  Se pare ca in ultimii 20 de ani,tot ce e atins decapitala noastra,draga si scumpa,incepe fie sa se stricefie sa miroase a kko!!

  • adrian on 08/08/2011 at 12:51

  @ Chetroni: Ar trebui sa ii mai intrebi pe twitter, chiar sunt curios ce o sa raspunda..:(

 4. @adrian:
  Crezi ca nu i-am intrebat? Nu raspund nimic, parca ar fi toti in concediu la Samsung Romania. 🙁
  Eu propun sa-i presam toti, poate primim un amarat de raspuns.

  • player on 08/08/2011 at 17:10

  Se pare ca azi a fost ziua cea mare…sau cel putin asa pare dupa pagina de facebook Samsung Romania…Nu e 1 Aprilie azi?

  Verific cand ajung acasa..daca e “DA” de maine vrem 2.3.4 rezolvarea in Ianuarie 2012:)

 5. Samsung Galaxy S a primit update-ul la Android 2.3.3 Gingerbread astazi si in Romania. Tutorial:

  http://www.devicer.ro/samsung-galaxy-s-a-primit-update-ul-la-android-2-3-3-astazi-si-in-romania-tutorial/

Leave a Reply

Your email address will not be published.