Sistemele de securitate video si utilitatea lor

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi monteze un sistem de supraveghere video, daca in anii anteriori acest lucru era privit ca o excentricitate, acum este un lucru cat se poate de obisnuit, o optiune care te poate scuti de multe neplaceri. O locuinta supravegheata video descurajeaza destul de mult potentialii infractori, imaginile provenite de la sistemul de supraveghere sunt apoi folosite de politie pentru identificare, proces care in mod normal costitisor si de durata. Cu ajutorul acelor imagini identificarea infactorului si aducerea lui in fata legii devine o simpla formalitate. Totusi, atunci cand doriti sa instalati un astfel de sistem trebuie sa apelati la serviciile unei firme specializate care poseda licenta, altfel imaginile nu pot fi folosite drept proba, ba mai mult instalarea de sisteme de supraveghere de catre persoane neautorizate se pedepseste prin lege. Un astfel de magazin online care vinde si instaleaza sisteme de securitate estewww.sdsmag.roSistemele de supraveghere pot fi foarte accesibile si ieftine, dar si foarte sofisticate. Un sistem ieftin si care te scapa de griji este alcatuit din camere de supraveghere, dvr care proceseaza imaginile, hard disk pentru stocare si conectica aferenta. Impreuna cu manopera acest sistem poate costa in jur de 600-900 RON.
Daca insa doresti ceva mult mai sofisticat pentru securitate crescuta poti opta pentru un sistem clasic descris mai sus, dar care este conectat la un sistem de alarma cu avertizare. Spre exemplu atunci cand camera de supraveghere inregistreaza miscare, alarma este declansata iar proprietarul este notificat prin email, telefon sau sms. Deasemenea, atunci cand esti la birou sau in vacanta iti poti supraveghea locuinta cu ajutorul laptopului, tabletei sau smartphone-ului. Camerele pot fi ascunse in diferite obiecte, mascate discret in lustre sau cu tavan de rigips, iar tipul lor este ales in functie de cerintele clientului. Camerele pot fi de interior sau de exterior, cu optiuni de reglare a distantei si luminozitatii, fiind plasate astfel incat sa acopere toate unghiurile de interes. Daca doriti o imagine clara puteti opta pentru una sau mai multe camere ip (acest tip de camere poseda o rezolutie digitala si se masoara in megapixeli).

Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati o firma specializata in sisteme de supraveghere, sa comunicati ce spatiu ati dori sa supravegheati precum si anumite particularitati (camera pentru bona, pentru curte, birou, etc) apoi veti primi cea mai buna oferta.

.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.