Sony a lansat noile laptopuri colorate de vara, VAIO C si VAIO E

  • Seria VAIO C: notebook-uri de 14” cu finisaj semi-transparent in culori intense
  • Seria VAIO E: notebook-uri de 15” si 17” cu un design Smart 3D rezistent la amprente si zgarieturi

Sony lanseaza in Romania noile VAIO C si VAIO E, create pentru utilizatorii care isi doresc un notebook cu adevarat unic si performante de top. Inspirate de tendintele modei, noile modele se remarca prin design-ul inedit, in culori intense.

Noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezinta o afirmatie puternica de stil si de performanta deopotriva, reunind toate functiile necesare unui notebook PC capabil sa raspunda tuturor cerintelor din activitatea de zi cu zi.

Ultima generatie de notebook-uri VAIO C reprezinta declaratia de intentie a Sony, care propune o schimbare radicala de directie in ceea ce priveste design-ul notebook-urilor. Pe langa design-ul inovator, portabilitatea si performanta noilor notebook-uri din seria VAIO C devin aliatii principali care transforma orice sarcina de pe ordinea de zi — de la email la editarea prezentarilor — intr-o activitate usoara si placuta.

Noua serie VAIO E reprezinta notebook-ul ideal pentru acei utilizatori care au nevoie de performanta pentru utilizarea cotidiana intr-un pachet elegant. Carcasa cu noua textura 3D smart, de tip fagure, se remarca printr-un design elegant si ofera o experienta de utilizare foarte confortabila. Noul design a fost proiectat sa iasa in evidenta indiferent de culoarea carcasei, neagra sau alba. Datorita texturii si materialului folosit, carcasa este mai rezistenta la amprente si urme cauzate de utilizarea indelungata zi de zi.

Ecranele VAIO Display de 15” (39,5cm) sau 17” (43,8cm) cu contrast mare si iluminare LED ofera un spatiu generos pentru navigarea pe Internet, vizualizarea fotografiilor, pentru jocuri sau pentru editarea documentelor.

Ambele serii de notebook-uri dispun de butoane WEB si ASSIST pentru accesul rapid la Internet si pentru a mentine sistemul in conditii optime. Printr-o singura apasare a butonului WEB puteti naviga pe Internet in cateva secunde, fara a incarca tot sistemul de operare. Butonul ASSIST lanseaza aplicatia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO si pentru a-l mentine in conditii optime.

Portofoliul VAIO de vara

Portofoliul VAIO din acest sezon include 7 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile si business. In gama business se regaseste seria VAIO S, cu modele disponibile in doua culori — alb si negru. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F22S, VAIO EH, VAIO EJ si seria colorata VAIO CA cu patru culori (rosu, alb, portocaliu si verde). In gama ultra-portabila se regaseste seria VAIO YB de 11,6 inci, bazata pe platforma AMD Fusion, disponibila in 2 culori: argintiu si roz.

Specificatii tehnice:


Model
VAIO VPCCA1S1E
Procesor Intel Core i3-2310M
Sistem de operare Genuine Windows® 7 Home Premium (64 bit)
Memorie 4GB DDR3 1333Mhz SDRAM (Max. 8GB)
Stocare 500GB Serial ATA 5400rpm
Ecran 35.5cm (14.0”) VAIO Display cu LED backlight (1366×768)
Grafica AMD Radeon™ HD 6470M
Unitate optica DVD±RW/±R DL/RAM
Altele WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth 3.0; SuperSpeed USB 3.0 (x1) and Hi-Speed USB 2.0 (x3); HDMI out; Multi-touch trackpad; HD web camera powered by “Exmor”; Dolby Home Theatre® technology; VAIO ASSIST button; Quick WEB access

 


Model
VAIO VPCEH1Z1E
Procesor Intel Core i5-2410M
Sistem de operare Genuine Windows® 7 Home Premium (64 bit)
Memorie 6GB DDR3 1333Mhz SDRAM (Max. 8GB)
Stocare 640GB Serial ATA 5400rpm
Ecran 39.5cm (15.5”) VAIO Display cu LED backlight (1366×768)
Grafica NVIDIA® GeForce® 410M GPU
Unitate optica Blu-ray Disc™ ROM Drive cu DVD SuperMulti
Altele WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth 3.0; Hi-Speed USB 2.0 (x4); HDMI out; Trackpad multigest; buton VAIO ASSIST; Quick WEB access

Pretul modelului VPCEH1Z1E: 3.999 Lei cu TVA

Specificatiile si caracteristicile pot varia in functie de model. Va invitam sa vizitati pagina VAIO laptops pentru mai multe informatii.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.