«

»

Sony Ericsson XPERIA Arc confirmat oficial

Azi Sony Ericsson a confirmat modelul XPERIA Arc in cadrul CES 2011.

Modelul este putin curbat, are grosimea de 8,7mm, un ecran de 4,2″ capacitiv touchscreen si o rezoluti FWVGA (854 x 480 pixeli). ecranul LCD este protejat de un strat de sticla minerala ce este rezistent la zgarieturi si include Bravia Engine Mobile care va imbunatati calitatea imaginii afisate.

Va rula Android 2.3 Gingerbread, detine o camera foto de 8mp, cu noul senzor Sony Exmor R si filmeaza HD la 720p. Procesorul este de 1GHz Qualcomm si are 512 MB RAM. In pachet va veni cu un card microSD de 8GB.

Eu personal sunt putin dezamagit de cantitatea de RAM inclusa, de faptul ca nu are memorie integrata pentru stocare pe langa slotul microSD si cardul de 8GB inclus si de faptul ca vine cu un procesor foarte utilizat de modelele performante de smartphone-uri in 2010, Qualcomm de 1GHz. Ma asteptam sa aiba alt procesor mai performant.

Clipul oficial de prezentare:

Prezentarea modului de forografiere si al tehnologiei incluse:

Designul poate fi observat bine in acest clip:

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>