Sony lanseaza in Romania ultra-portabilul VAIO P

Sony Vaio Seria P: P11S1E

Noua seriede notebook-uri  ultra-portabile VAIO P oferă o experiență multimedia în mișcare, cu GPS, busolă digitală și accelerometru:

  • PC-uri colorate, ultra-portabile cu o greutate de doar puțin peste 600g
  • Design nou pentru operare cu ambele mâini, chiar și în mișcare
  • GPS și busolă digitală
  • Accelerometru
  • Funcție Everywair 3G integrată
  • Ecran VAIO Display Plus
  • Conectat permanent cu ajutorul funcției Quick Web Access

Mai mic decât un notebook, mai inteligent decât un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experiență multimedia în mișcare.

Cu o greutate de doar puțin peste600g și perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei poșete, noul VAIO P oferă performanțele unei configurații complete Windows® și posibilități nelimitate de utilizare.

Ideal pentru persoanele ocupate, aflate mereu în mișcare, VAIO P este primul notebook  VAIO conceput pentru utilizare din mers. Pointing stick-ul central este completat de un touch-pad și două butoane de mouse amplasate pe rama ecranului în laterale, facilitând utilizarea confortabilă, din picioare, cu degetele mari ale ambelor mâini.

Gama VAIO P marchează prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat și busolă digitală. Ideal pentru orientare și informare, poate fi util în localizarea hotelului, sau a celui mai apropiat restaurant într-un oraș necunoscut.

Noua funcție VAIO Location Search oferă posibilitatea de a vizualiza hărți în timp real, fără a fi dependentă de un browser de internet. Poziția pe hartă și orientarea cardinală sunt afișate alături de punctele de interes și informațiile despre starea vremii.

Caracteristicile de portabilitate ale notebook-ului sunt accentuate de modulul  3G Everywair încorporat, care facilitează conexiunea 3G la rețelele mobile.

[nggallery id=33]

Noul VAIO P este și primul notebook Sony cu accelerometru integrat, care răspunde la mișcările fizice. Simpla mișcare a notebook-ului în stânga sau în dreapta este suficientă pentru a naviga printre fotografii sau printre paginile unui document PDF, sau pentru a naviga prin indexul paginilor de web accesate.

De asemenea, senzorul recunoaște momentul în care VAIO P este în poziție verticală, rotind automat imaginea pentru o citire facilă a documentelor și paginilor de web. Butoanele suplimentare de mouse al notebook-ului sunt poziționate special pentru navigarea în poziție verticală — precum o carte sau o revistă.

Noua gamă VAIO P este armonios gândită pentru a oferi ușurință în utilizare, cu o tastatură completă, pentru redactare fără efort și un ecran cu rezoluție 16:9 pentru vizionarea filmelor sau a paginilor web. În plus, modelul dispune și de un senzor de lumină ambientală, care ajustează automat iluminarea ecranului.

Pentru mai mult confort, modelul este prevăzut cu  butoane pentru acces rapid la Internet și funcția de depanare VAIO Care. De asemenea, există un buton pentru modificarea rezoluției ce mărește automat dimensiunea fonturilor sau oferă posibilitatea de a urmări filme de înaltă definiție.

Disponibilă în două culori (negru și portocaliu), noua serie VAIO P este completată de o varietate de accesorii opționale elegante, incluzând husa din silicon cu perforații individualizate cu șnur, pentru transport facil oriunde, oricând.


Model
VAIO P11S1E
Procesor Intel Atom Z540
OS Genuine Windows 7 Home Premium (32-bit)
Memorie 2GB DDR2 SDRAM
SSD 64GB SSD Flash Drive
Ecran 20cm (8”) VAIO Display Plus (1600×768)
Grafică Intel® Graphics Media Accelerator 500
Culori Orange, Negru
Greutate & dimensiuni 0,632kg (cu baterie);

120 x 19,8 x 245 mm (D x H x W)

Baterie Până la 5 ore (MobileMark 2007) / Până la 10 ore cu bateria suplimentară (BPL23, achiziționată separat)
Altele Accelerometru; GPS și busolă digitală; WLAN 802.11b/g/n; Everywair 3G până la 7.2 Mbps; Bluetooth 2.1+EDR; boxe stereo și microfon; camera MOTION EYE; 2xUSB; Acces rapid la Internet, funcția Assist, butoane de modificare a rezoluției

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.