Sony lanseaza noile serii de notebook-uri business si multimedia VAIO SB si VAIO F 3D

  • Noua serie VAIO S oferă mai multă autonomie, până la 14 ore, într-un notebook de 13” mai ușor
  • Noua serie VAIO F animează universul multimedia cu un uimitor ecran 3D Full HD

Sony lansează în România noile notebook-uri VAIO SB și VAIO F 3D, inovând experiența de utilizare business și multimedia.

Dacă seria de business VAIO SB impresionează prin autonomie și design, seria multimedia revoluționează experiența 3D pe notebook-uri, oferind cel mai înalt nivel de calitate 3D de pe piață. Cu noul VAIO F3D, Sony oferă acum un ecosistem complet de divertisment 3D, incluzând televizoare 3D, playere Blu-ray 3D, sisteme home-cinema 3D, camere foto cu funcții 3D și consolele PlayStation.

Seria business VAIO SB


Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferențiază printr-un design plat elegant, integrând materiale care asigură robustețea și greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulație este ascunsă inteligent în spatele carcasei și nu distrage atenția de la ecran.

Una dintre cele mai importante inovații este bateria: VAIO S utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi și noapte. Bateria integrată lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 7 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi dublată cu ajutorul bateriei externe care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi conectată la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului, sporind autonomia până la 14 ore. Bateria externă BPSC24 poate fi achiziționată separat și este livrată cu propriul adaptor de încărcare.

Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în mod inteligent performanțele grafice în funcție de gradul de dificultate al activității, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată și unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6000. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanță și autonomie.

Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivității zilnice. Astfel, noile notebook-uri integrează funcția Fast Boot reducând timpul de pornire a sistemului cu 50%. Funcția se dovedește extrem de utilă în situații în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiți spre aeroport, de exemplu). În plus, datorită butonului WEB, utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, toate funcțiile de navigare pe Internet. Productivitatea este extinsă și mai mult prin intermediul conectivității 3G de bandă largă Vaio Everywair, care permite accesul la Internet prin intermediul rețelelor mobile.

Seria multimedia 3D VAIO F


Noua serie VAIO F 3D cu ecran Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.

Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F folosește tehnologia cu cadre secvențiale și iluminare LED. Această soluție asigură un tip de răspuns foarte scurt și unghiuri de vizualizare largi, afișând imagini mai clare și mai luminoase. Tehnologia cu cadre secvențiale afișează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng și drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând omogenitatea imaginii finale. De la filme de acțiune, până la sporturi, jocuri și multe altele: veți fi răsplătiți cu o experiență 3D mult mai relaxată, chiar și după perioade lungi de vizualizare.

Noua serie VAIO F vă oferă mult mai multe modalități prin care vă puteți bucura de divertismentul preferat. Apăsați butonul 3D și veți selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suportă nativ conținut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc™, jocurile și clipurile. De asemenea, puteți vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot™ și camerele DSLR  Sony α. În plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu în formatul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton. Pentru cazurile în care sunt folosite în condiții de iluminare scăzută ambele serii dispun de senzor de lumină ambiantă și tastatură iluminată.

Portofoliul VAIO de primăvară

Portofoliul VAIO din acest sezon include 6 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile și business. În gama business se regăsește seria VAIO SB. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F13, VAIO EB, VAIO EA cu patru culori (roșu, alb, albastru și verde). În gama ultra-portabilă se regăsește seria VAIO Y de 11,6 inci.

 

Specificații tehnice:

 


Model
VPCSB1A9E/B
Procesor IntelŸ Core™ i7-2620M
Genuine WindowsŸ 7 Professional (64bit)
Memorie 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
Unitate de stocare Memorie flash SSD 128GB
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)
Sistem hibrid de grafică AMD Radeon™ HD 6630M + IntelŸ HD Graphics
Unitate optică Blu-ray Disc™ ROM Drive cu DVD SuperMulti
Altele WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; BluetoothŸ 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web HD “Exmor; Fast boot, Butoane VAIO Assist,Web, Hybrid Graphics Switch
Dimensiuni (DxHxW) 224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)
Greutate Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)

 


Model
VPCSB1V9E/B
Procesor IntelŸ Core™ i5-2410M
Genuine WindowsŸ 7 Professional (64bit)
Memorie 4GB DDR3 1333Mhz SDRAM
Unitate de stocare Hard Disc 500GB
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)
Sistem hibrid de grafică AMD Radeon™ HD 6470M + IntelŸ HD Graphics
Unitate optică DVD SuperMulti Drive
Altele WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; BluetoothŸ 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web; Fast boot, Butoane VAIO Assist,Web, Hybrid Graphics Switch
Dimensiuni (DxHxW) 224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)
Greutate Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)

 


Model
VPCF21Z1E/BI
Procesor Procesor IntelŸ Core™ i7
Sistem de operare Genuine WindowsŸ 7 Home Premium (64-bit)
Memorie 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
HDD 640GB Serial ATA 7200rpm
Ecran 40,6cm (16,0”) Full HD (1920 x 1080) 3D VAIO Display Premium cu iluminare LED
Grafica NVIDIAŸ GeForceŸ GT540M cu 1GB DDR3 VRAM și suport DirectX 11
Unitate optică Blu-ray Disc™ Drive
Altele WLAN 802.11b/g/n; BluetoothŸ 3.0; USB 3.0; camera web HD cu senzor Exmor™; S-Force 3D cu difuzoare bass-reflex

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.