SPB Weather 2.0.1 si pentru Symbian

SPB Weather pentru Symbian, inclusiv touchscreen.

SPB Weather este cel mai puternic program de prognoza meteo telefonul mobil. Aceasta combina previziuni detaliate de zi cu zi pentru 10.000 orase din intreaga lume din mai multe surse, cu frumusetea imaginilor din satelit pe un Glob de 3D.

[nggallery id=25]

Acesta este disponibil si pentru smartphone-urile Symbian cu touchscreen, gen Nokia N97:

[nggallery id=26]

Previziunile se fac pentru 5 zile, cu temperaturi oferite pentru dimineata, la pranz, seara si noapte, la care se mai adauga si detalii despre umiditate, presiune atmosferica si viteza vantului. Se pot selecta pana la 10 orase favorite ce vor fi salvate si se poate face trecerea de la unul la altul printr-un singura apasare de buton, iar vizual aceasta trecere se face prin efect de slide 3D. Daca telefonul dumneavoastra are si un modul GPS, atunci SPB Weather are posibilitatea de a va afisa detaliile meteo pentru locatia in care va aflati fara a mai face setari separate.

Pentru modelele touchscreen aveti posibilitatea de a va seta un widget pe ecran in care sa aveti previziunea pe 4 zile, iar cu o singura atungere a ecranului puteti ajunge la previziunea detaliata din program.

SPB Weather este disponibil atat pentru pentru sistemul de operare Symbian, dar si pentru Windows Mobile, acesta fiind primul sistem de operare pentru care programul a fost creat.

Puteti face download la program pentru Symbian de pe situl SPB Software, aici.

Puteti face download si pentru smartphone-urile cu Windows Mobile, de aici.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.