Sunbelt Software anunta lansarea noii generatii VIPRE Antivirus v4.0 si introduce un produs nou: VIPRE Premium

Versiunea 4 aduce imbunatatiri ale facilitatilor de securitate si administrare, care maresc beneficiile pentru companiile mari si furnizorii de servicii.

Sunbelt Software, unul dintre producatorii importanti de software de securitate pentru platformele Windows, a anuntat astazi extinderea gamei de produse, oferind un produs nou, o consola de management foarte scalabila, un agent nou si o editie premium care include si protectie† avansata de tip firewall. Noile produse ofera protectie maxima atat pentru companiile mici, cat si pentru cele medii si mari, si fac parte dintr-o platforma tehnologica superioara, ce aduce imbunatatiri majore produselor de securitate ale companiei.

Fiind ales de peste 13.000 de companii, produsul nostru VIPRE Enterprise si-a construit reputatia de a oferi administratorilor de retea o solutie usor de folosit, puternica din punct de vedere al protectiei impotriva atacurilor informatice, fara a ingreuna inutil sistemul si fara a fi greu de administrat“, a spus Alex Eckelberry, CEO al Sunbelt Software.

Noul produs VIPRE Enterprise 4.0 continua in aceeasi linie, punand la dispozitia administratorilor de sistem o solutie puternica, usor de utilizat si scalabila pentru a sprijini medii mari si complexe.

VIPRE Enterprise 4.0

Consola de management a noului produs VIPRE Enterprise 4.0 aduce noi functionalitati pentru a sprijini companiile mari.

Managementul mai multor locatii si controlul bazat pe nivele de acces: Noile functii ale VIPRE Enterprise 4.0 ajuta administratorii de sistem sa gestioneze retele informatice medii si mari, cu multiple birouri si locatii. Multiplele locatii pot fi controlate de la o consola centrala, iar accesul se face pe baza de nivele stratificate de securitate.

In plus, agentii VIPRE Enterprise includ imbunatatiri sporite in suportul pentru mediile de stocare mobile (stick-uri USB, hard-diskuri externe); suport avansat pentru mediile 64 biti, care includ un boot-cleaner si un rootkit scanner pe 64 de biti; suport pentru scanarea extensiilor Mozilla Firefox, precum si alte Ómbunatatiri globale de calitate pentru a imbunatati eficienta si performantele.

VIPRE Enterprise Premium

VIPRE Enterprise Premium combina protectia antivirus si antispyware cu motorul firewall bidirectional intr-un produs unitar, rapid si care are un impact redus asupra resurselor de sistem. Curat, rapid si puternic: conceput ‘de admini pentru admini’.

VIPRE Enterprise Premium integreaza modulul firewall cu tehnologii de detectare a intruzilunilor (HIPS, NIPS) precum si cu un sistem de detectie a acestora (IDS) ce ofera o protectie proactiva impotriva exploiturilor si a atacurilor de tip – Zero-day.

– Functionalitate unica IDS -VIPRE Enterprise Premium include reguli IDS predefinite ce sunt actualizate impreuna cu baza de date de semnaturi ale virusilor.

– Boot time firewall – Aceasta caracteristica permite limitarea accesului la numai anumite resurse de retea pe timpul incarcarii sistemului.

– Ad blocking – Blocheaza automat mesajele de reclama din paginile web.

– Script blocking – Permite blocarea scripturilor Java, VB si ActiveX.

– Bad URL blocking – Blocheaza site-urile cu continut malitios, in baza datelor colectate prin intermediul ThreatTrack.

– Anti-phishing – Blocheaza accesul la siteurile de phishing.

Despre Sunbelt Software

Sunbelt Software este unul dintre furnizorii de top in materie de programe de securitate informatica, cu produse in domeniile: Antivirus, Antispyware, Firewall, Antispam. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul companiei: www.sunbeltsoftware.ro

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.