Tastatura wireless Microsoft Arc, prezentare detaliata

Tastatura wirelessMicrosoft Arceste o mica bijuterie ce stat pe biroul nostru pentru cateva zile. Este o tastatura de dimensiuni reduse, ergonomica si foarte usor de utilizat atat pentru PC cat si pentru consola Xbox 360. Si nu doar ca este mica si utila, ci este si foarte aratoasa. Cu siguranta te vor invidia cei care o vor vedea pe biroul tau.

Constructie

Tastatura wirelessMicrosoft Arceste construita integral din material plastic. La suprafata plasticul negru este lucios, iar pe partea din spate (de culoare alba) si tastele (de culoare neagra) sunt matuite pentru a avea aderenta sporita.

Tastele nu sunt inalte ca la o tastatura normala, ci sunt mici ca la laptop, au cursa scurta si astfel ofera usurinta si rapiditate la scriere

Ergonomia tastaturii este data de forma arcuita a suprafetei pe care sunt asezate tastele. Aceasta forma va va ajuta incheieturile mainilor pentru ca unghiul in care veti tine palmele fata de restul bratului va fi unul mai natural. Atunci cand folositi o tastatura normala, cu tastele in acelasi plan orizontal fortati putin ingheieturile mainilor iar in timp puteti avea doreri locale.

…….

Continuarea o puteti citi pe DeviceR.ro: Tastatura wireless Microsoft Arc, prezentare detaliata

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.