Telekom extinde cea mai noua si performanta retea telecom din oras – Autobanh Galati-Telekom

Telekom a investit in infrastructura de fibra optica si a anuntat acum cateva zile ca a extins reteaua in orasul Galati, ceea ce va permite mai multor utilizatori conexiuni la internet de viteze foarte mari ce ajung pana la 1 Gbps si servicii unice de televiziune interactiva.

Telekom Autobahn-Galati

Cea mai noua oferta a Telekom Romania, disponibila in Galati atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, include servicii de internet de mare viteza, de pana la 1 Gbps, si servicii de televiziune interactiva cu o grila bogata de canale digitale si HD, continut exclusiv, alaturi de cea mai buna experienta multi-ecran prin aplicatia Telekom TV Web & Mobile (www.telekomtv.ro).

Telekom Romania aduce utilizatorilor din Galati o oferta de solutii si servicii bazata pe performanta, calitate si seriozitate, principii de baza care ne ghideaza in activitatea noastra. Noua infrastructura pe fibra optica garanteaza clientilor nostri din Galati cele mai mari viteze de Internet fix si posibilitatea de a viziona filme si documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai indragite competitii la o calitate a imaginii de neimaginat pana acum“, a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienti, Telekom Romania.

Clientii din Galati se pot bucura de oferta unica de televiziune interactiva a Telekom Romania, care include pana la 140 de canale digitale, 24 canale HD si o mare varietate de continut de calitate: cele mai mari competitii sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai buna selectie de documentare cu Discovery, BBC Earth, History, Crime & Investigation, Animal Planet, National Geographic si canalele HBO cu filme premiate si cele mai urmarite seriale.

In plus, serviciul inovator Telekom TV Web & Mobile ofera clientilor o experienta unica multi-ecran, acestia putand urmari online pana la 62 de canale TV, pe site-ul www.telekomtv.ro, sau pe tableta si smartphone, cu aplicatia Telekom TV din Google Play sau App Store.

Serviciul de televiziune interactiva a primit recent o actualizare si aduce noi facilitati importante pentru orice utilizator care are emisiuni sau filme preferate pe care doreste sa nu le rateze: inregistrarea acestora in Cloud, crearea unei arhive TV, video la cerere atat pe TV cat si pe tableta sau smartphone. Iata de ce sunt utile aceste noi facilitati:

  • Crearea unei arhive personale de continut prin Inregistrarile in Cloud. Cu aceasta noua functionalitate, utilizatorii pot inregistra emisiunile preferate, filmele si competitiile sportive in cloud, fara a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Continutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.
  • Arhiva TV — toate programele TV difuzate in ultimele 7 zile pe canalele disponibile (in principal canale de sport si documentare) pot fi accesate in reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi functiile „pauza” sau „derulare” pentru emisiunile din arhiva, ca in cazul optiunii „Video la Cerere”.
  • Video la cerere pe toate ecranele — utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de continut video (filme, documentare), pentru o experienta multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. In plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Serviciile de televiziune interactiva Telekom TV includ si o varianta imbunatatita a Ghidului Electronic de Programe, care ofera posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmari doua canale in acelasi timp prin sistemul PiP. De asemenea, incepand din aceasta vara, clientii vor putea sa vizioneze propriul continut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.