The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D pentru Nintendo 3DS

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D continua faimoasa serie de jocuri inceputa pe Nintendo 64 si ofera o noua experienta pe consola Nintendo 3DS, cu o grafica 3D care aduce cu adevarat la viata lumea jocului.

Personajul principal, Link, porneste intr-o noua calatorie de legenda, pentru a-l opri pe Ganondorf, the Gerudo King of Thieves, care incearca sa obtina o relicva (the Triforce) care ii va oferi puteri nelimitate. Lumea jocului (Hyrule) prinde acum viata cu ajutorul efectelor 3D oferite de ecranul autostereoscopic (care nu necesita ochelari speciali) al consolei Nintendo 3DS. Jucatorii trebuie sa rezolve puzzle-uri, sa calatoreasca in timp si sa exploreze lumea vasta din noulLegend of Zelda.

Producatorii jocului s-au asigurat ca atat veteranii seriei Zelda, cat si noii jucatori se vor putea bucura in egala masura de experienta de joc si de noua aventura dinOcarina of Time 3D.

Caracteristici principale:

– Grafica 3D incredibila, creata special pentru a-i da viata in 3D autentic uneia dintre cele mai cunoscute serii de jocuri din lume.

-The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ofera metoda clasica de control cu ajutorul Circle Pad-ului consolei Nintendo 3DS, insa interfata si utilizarea generala a jocului sunt mult mai prietenoase decat pana acum, multumita sistemului de inventar controlat prin touch screen-ul consolei 3DS. Jucatorii pot acum folosi si schimba obiectele mult mai usor si mai rapid.

– Senzorul giroscopic al consolei Nintendo 3DS a permis implementarea realista in joc a perspectivei first-person pentru tir (controlat prin intermediul camerelor video ale consolei).

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D va deveni disponibil la vanzare in Romania pe 17 iunie 2011, simultan cu restul Europei.

Clipul de prezentare al jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=PX6RndmM1CU

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.