Thor: God of Thunder

Traieste aventura epica din primul joc in care Thor are rolul principal si lupta impotriva monstrilor din mitologia nordica, inspirati direct din paginile revistelor de benzi desenate.

Arma principala a lui Thor este Mjölnir, the Legendary Hammer, cu care vei lupta impotriva inamicilor, unii dintre ei la scara imensa. In acelasi timp, ai la dispozitie fortele nimicitoare ale fulgerului, tunetului si vantului, pentru a-ti distruge inamicii. Printre personajele legendare impotriva carora vei lupta se numara Ulik, Ymir si Surtur. Bataliile au loc in medii de joc fantastice — de la peisaje primordiale, dominate de foc sau gheata, pana la planete spectaculoase, populate de Frost Giants, Trolls si alti monstri mitologici.

– Enchanted Uru Hammer: simte puterea incredibila a super-eroului nordic si nimiceste hoardele de inamici prin atacuri melee, prin combo-uri, cu ajutorul puternicului Mjölnir si cu puterea incredibila a elementelor.

– Inamici epici: Lupta impotriva inamicilor titanici, de zeci de metri inaltime si cu o greutate de peste 20 de tone, prin aplicarea unor strategii specifice (grappling, salturi, elemental attacks).

– Level Up: Thor dobandeste noi abilitati, puteri si upgrade-uri pentru arma sa, pe masura ce castiga in joc tot mai multe puncte de Valor.

– Immortal Heritage: Intra in rolul fiului lui Odin, cel mai puternic zeu din Asgard, si arunca-te in lupta cu puternicul ciocan Mjölnir, care iti ofera control asupra fortelor naturii.

– Poveste originala: Universul Thor si mitologia sa epica iti sunt deschise acum, iar producatorii au creat o poveste originala, special pentru acest joc video.

Screenshoturi din jocul Thor God of Thunder:

Trailer de prezentare al jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=qptrQ6TxzBQ

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.