TOSHIBA Libretto W100 – Sunteti gata sa atingeti viitorul?

Acum 25 de ani TOSHIBA a pus o tastatura la un computer portabil…anul acesta a inlaturat-o. Acest uimitor dispozitiv de mici dimensiuni reinventeaza pur si simplu laptopurile. Este cel mai mic laptop de inalta performanta creat vreodata de Toshiba. Avand aproximativ dimensiunea unui carti, Libretto W100 combina pe deplin experienta oferita de Windows cu o interfata tactila intuitiva pe doua ecrane de 17.8 cm (7″). Cu o greutate pornind de la 819g, Libretto W100 a fost proiectat pentru o mobilitate desavarsita.

Posibilitatile sunt nelimitate, iar utilizarea este o joaca de copil.


In contact permanent cu munca – executand toate aplicatiile Windows familiare, Libretto W100 este un instrument extraordinar pentru profesionistii mobili. Pastrati permanent legatura cu biroul, cu colegii si cu clientii – accesati prezentari oriunde va aflati si lucrati cu foi de calcul tabelar, totul realizandu-se numai cu miscari rapide si intuitive ale degetelor.

Avantajul unui ecran dual — deschideti doua programe diferite, de exemplu PowerPoint si un fisier Excel cu un dublu clic pe ecranele tactile si puteti crea sau edita cu usurinta continutul prin atingeri multiple si glisare.

In contact permanent cu calatoriile — versatilul laptop Libretto W100 este partenerul dvs. perfect pentru calatorii. Cititi o carte in format electronic cand sunteti in avion sau poate ascultati muzica sau vizionati un film. Cand ajungeti la destinatie, Libretto W100 este suficient de usor pentru a il purta cu dvs. intreaga zi si utiliza sistemul GPS pentru a naviga catre destinatie si gasi locul cautat. Utilizati-l pentru a va stoca fotografiile si impartasiti instantaneu experientele cu prietenii prin postari online de bloguri si imagini.

In contact permanent cu weekendul — este momentul pentru relaxare, iesire in oras cu prietenii si rezolvare a lucrurilor personale. Pentru toate acestea, Libretto W100 este organizatorul omniprezent. Faceti listele de prioritati, creati liste de cumparaturi, rezervati bilete pentru cinema sau teatru, aflati care sunt evenimentele sportive ale zilei — sau va puteti relaxa si asculta cateva melodii preferate.

In contact permanent cu timpul liber — luati o pauza oricand si oriunde si profitati de un timp liber de calitate. Multumita modemului 3G integrat, mini-laptopul Libretto W100 va mentine conectat la Internet de oriunde si oricand. Proiectat pentru utilizare in pozitia asezat, in picioare sau in mers, Libretto W100 reorienteaza automat ecranul dual in format vertical sau orizontal pentru o adecvare optima in functie de activitatea dvs.

Toshiba Libretto W100 este disponibil si in Romania in magazinele online.

Clipul oficial de prezentare pentru Toshiba Libretto W100:

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.