TOSHIBA Satellite A665 3D – Descopera imagini high definition in 3D

Notebook-ul Satellite A665 cu tehnologie NVIDIA 3D Vision este primul laptop TOSHIBA care ofera impatimitilor de jocuri o adevarata experienta 3D la o claritate de cristal. Acest laptop vine impreuna cu pachetul NVIDIA 3D Vision ce contine: ochelari high tech fara fir, drivere 3D dedicate si emitator USB prin inflarosu. Acestea, alaturi de procesorul grafic de mare performanta NVIDIA 3D, fac din laptopul Satellite A665 de ultima generatie cel mai bun laptop pentru cei care au nevoie de un joc realist, plin de viata.

Designul lui Satellite A665 3D este la fel de incantator ca si imaginile redate; noul design subtire imbina finisaje de un negru metalic lucios specifice Toshiba, ce vin in contrast cu suprafate texturate la atingere. Daca cautati sa patrundeti intr-o noua dimensiune a divertismentului, nu va limitati doar sa priviti ci deveniti parte integranta a captivantei tehnologii 3D.

Plictisit sa traiesti in 2D?

Ofera placere ochilor si ceva despre care sa se tot vorbeasca datorita display-ul Toshiba TruBride HD 3D de 15.6″ (39.6cm) ce functioneaza pe tehnologie cu iluminare LED la 120Hz. Acest laptop aduce un nou suflu echipamentelor DVD conventionale si sistemelor video de casa cu datorita exclusivului player Toshiba Video Player 3D. Cu ajutorul unui program, continutul 2D este convertit in continut 3D in timp real.

Joc sau realitate?

Construit sa readuca jocurile de generatie viitoare la viata in 3 dimensiuni, notebook-ul Satellite A665 3D afisaza continutul la un nivel superior al calitatii si realitatii, iar imaginile dau impresia ca ies pur si simplu din ecran. Pentru a oferi acesta incredibila performanta, laptopul A665 3D Satellite dispune de puternicul procesor Intel Core i7-740QM si cel mai nou procesor grafic NVIDIA GeForce GTS 350M.

Sunet cinematic

Difuzoarele stereo Harman Kardon de o calitate premium la care se adauga tehnologia Dolby Advanced Audio produc o experienta audio unica, desavarsita. Poti profita la nesfarsit de acest minunat sistem audio datorita functiei Sleep-and-Music, care permite ascultarea melodiilor preferate de pe MP3 player prin laptop, chiar si atunci cand acesta se afla in modul Sleep sau este oprit.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.