Tudor Bercan este noul Territory Manager pentru Europa de Sud-Est al Polycom

București, 11 octombrie 2010: Tudor Bercan (33 de ani) a fost numit, începând cu luna august, în poziția de Territory Manager pentru Europa de Sud Est (SEE) în cadrul Polycom, liderul mondial în soluții de comunicare unificate bazate pe standarde deschise, după ce a ocupat anterior funcția de Channel Manager SEE.

Tudor Bercan s-a alăturat companiei Polycom în aprilie 2007, reușind ca până în prezent să obțină o creștere anuală de 50% a vânzărilor companiei în regiunea Europei de Sud Est. Noua poziție de Territory Manager aduce cu sine acoperirea întregului business Polycom pentru Europa de Sud Est și o nouă strategie pentru această zonă, în comparație cu vechea funcție de Channel Manager care presupunea managementul departamentului de vânzări.

„Gestionarea întregului business Polycom în Europa de Sud Est și noile responsabilități pe care le implică această funcție presupun și noi obiective. Pe lângă menținerea creșterii vânzărilor din acești trei ani, ne concentrăm acum pe consolidarea rețelei de distribuție din această zonă, precum și pe executarea strategiilor comune cu Microsoft și alți parteneri din Polycom Open Collaboration Network”, a explicat Tudor Bercan, Territory Manager SEE Polycom. „Acum îmi doresc să conduc echipa zonală pe calea succesului și să consolidez poziția Polycom pe piață, prin introducerea unor noi produse și servicii inovatoare care să se potrivească întocmai nevoilor clienților noștri”.

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniul industriei IT&C, Bercan a ocupat poziția de Product Manager în cadrul Avitech timp de 5 ani, după care a lucrat ca și consultant independent în tehnologiile AV.

Absolvent al Universității Româno-Americane din București, Tudor Bercan a urmat numeroase cursuri de specializare în vânzări și management în România și străinătate.

Despre Polycom

Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) este liderul mondial în soluții de comunicare unificate de teleprezență, video și voce și soluții de infrastructură bazate pe standarde deschise. Polycom este o companie vizionară în comunicații, care înlesnește conectivitatea și colaborarea oamenilor din orice parte a lumii. Pentru mai multe informații vizitați www.polycom.com și urmăriți Polycom pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.