UPS-ul nu e doar pentru calculator

Discutam zilele trecute cu un prieten caruia ii spuneam ca eu am de mai bine de trei ani UPS in casa iar el mi-a replicat: “La ce-mi trebuie? Eu am laptop.”

Dragii mei, un UPS nu e bun doar pentru a proteja un calculator (a se citi desktop), e bun pentru mai multe echipamente din casa. Mie acum UPS-ul imi protejeaza LCD-TV-ul, media playerul, routerul wireless si reciverul HD-TV.

De ce am ales sa imi protejez echipamentele in care am invstit multi bani? Pentru ca am patit-o in trecut. Simplu. Vechiul router a fost prajit peste noapte, si, faza cea mai proasta pentru mine a fost ca nu mai aveam garantie pe acel router, si costa “doar” putin peste 400 de lei. Acum am un router mai scump 🙂 am un Asus RT-N56U care costa peste 500 de lei, iar pe langa valoarea lui, a media player-ului, LCD-TV-ului si reciverul HD-TV, valoarea unui UPS este prea mica pentru a nu fi luata in seama ca varianta de protectie pentru investitiile mele.

De cand am UPS-ul stau linistit pentru ca nu are ce sa se mai intample cu produsele pe care le am protejate de el. Vara cel putin cand toata lumea din bloc porneste A/C-ul sunt destule variatii de curent sau chiar caderi de tensiune pentru cateva momente, si aud alarma de la UPS ca sunt probleme. Mie imi este indiferent acum, am UPS si nu ma doare nici la 2 metri in spate 🙂

Deci, nu mai ignorati importanta acestui dispozitiv cand faceti cumparturi. Treceti-l pe lista chiar daca veti cumpara un model mai ieftin sau mai scump, trebuie sa-l aveti. E ca si cum ati avea casa fara usa la intrare. Nu va simtiti mai bine cand aveti usa metalica? 🙂

Eu va recomand cu mare incredere orice UPS APC pentru ca sunt de fiecare data cea mai buna alegere pentru fiecare dintre noi, iar daca inca nu sunteti familiarizati cu aceste produse si doriti mai multe detalii, va propun doua filmulete de prezentare facute de cei de la magazinul online azerty.ro.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.