Virtua Tennis 4, cel mai bun simulator de tenis, disponibil in Romania

Virtua Tennis 4

Cei mai buni jucatorii de tenis de talie mondiala se pregatesc sa intre din nou in arena, in lupta pentru titlu. Acum poti simti tensiunea si adrenalina competitiilor de top inVirtua Tennis 4, alaturi de legendele Rafael Nadal, Roger Federer, Andy Murray, Juan Martin Del Porto si Caroline Wozniacki. Drama din teren este acum mai intensa ca oricand, deoarece inVirtua Tennis 4 trebuie sa fii atent la indicatorul Match Momentum (pe care trebuie sa il mentii la nivel maxim) si sa te asiguri ca nimic nu zdruncina increderea in victorie a jucatorului pe care il controlezi.

Virtua Tennis 4 aduce un nivel superior de realism, prin utilizarea Wii MotionPlus si PlayStation Move (optional), care acum ofera control cu precizie 100% in joc.

-Cei mai mari jucatori de tenis ai lumii revin inVirtua Tennis 4 — Alaturi de cei 19 jucatori de top (printre care se numara Nadal, Federer, Murray, Sharapova, Wozniacki si Williams), inVT4 sunt prezenti si jucatori cu mare potential, care probabil vor domina sportul in anii ce vor urma.

– Jucatorii intra acum inactiune cu functionalitate si precizie mult imbunatatite, prin utilizareaWii MotionPlus siPlayStation Move(optional).

-World Tour complet nou, care ii da un aer „RPG” modului de joc Career dinVirtua Tennis 4. Producatorii jocului asigura astfel o valoare mai mare de rejucabilitate, deoarece fiecare decizie are impact asupra carierei jucatorului. Astfel, nu vor exista doua cariere identice.

-Comunitate online puternica, prin noul centru online — sistemul de matchmaking, creat pe baza tehnologiei utilizate cu mare succes in Virtua Fighter 5, promite meciuri mai competitive si campionate online care vor determina cine este adevaratul campionVirtua Tennis.

– Traiestedrama — indicatorulMatch Momentum sinivelul de incredere a jucatorului ii afecteaza dramatic performantele pe teren. Daca reusesti sa atingi un anumit nivel de Momentum si Confidence, vei reusi lovituri si miscari la care muritorii de rand pot doar sa viseze.

-Mini-jocuri, pentrudistractie alternativa — noile conditii meteo si focalizarea pe actiunea in multiplayer sunt argumentele cele mai puternice in favoarea mini-jocurilor dinVirtua Tennis 4, care le ofera cu adevarat jucatorilor un mod alternativ de fun in multiplayer local si online.

Jocul este disponibil in magazinele online cu preturi intre 220 Lei si 280 Lei.

Cateva printscreenuri din joc:

Clipul de prezentare al jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=KHXHNbbAFWk

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 comment

    • pls on 19/12/2011 at 20:51

    plz care imi poate spune si mie dc nu imi merge sa joc VT4 in careera cu jucatorul pe care eu l.am creeat cu motion plus?..nu merge decat pe butoane(sageti…1..2..)..ms

Leave a Reply

Your email address will not be published.