Vodafone Romania lanseaza in exclusivitate noul Samsung Galaxy Tab 10.1v, cu sistem de operare Android 3.0

  • Samsung Galaxy Tab 10.1v, tableta disponibila in exclusivitate la Vodafone, functioneaza cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, Honeycomb (3.0)
  • Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noua tableta la preturi ce pornesc de la 419 EUR (TVA inclus)

Vodafone lanseaza in exclusivitate pe piata romaneasca noul Samsung Galaxy Tab 10.1v, tableta ce functioneaza cu noul sistem de operare Android Honeycomb (3.0).

Astazi lansam o tableta dezvoltata exclusiv pentru Vodafone, care imbina cele mai noi tehnologii Samsung cu ultima versiune a sistemului de operare Android pentru tablete. Astfel, experienta superioara de navigare pe Internet oferita de reteaua Vodafone va fi dublata de una dintre cele mai performante tablete, ce suporta viteze de download de pana la 21,6 Mbps”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Tableta este disponibila in portofoliul Vodafone Romania incepand de astazi si poate fi achizitionata din magazinele proprii si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul Samsung Galaxy Tab 10.1v la preturi pornind de la 419 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe doi ani. Oferta este disponibila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei ce doresc sa isi prelungeasca un abonament de date existent.

Tableta are un display tactil de 10,1 inchi, cu o rezolutie 1,280 x 800 (WXGA), si un processor dual-core nVidia Tegra 2 de 1 GHz. Experienta multimedia este completata de o camera principala de 8 megapixeli si blit cu LED, o camera frontala de 2 megapixeli si difuzoare cu sunet dual surround. In plus, tableta filmeaza si reda videoclipuri in format Full HD (1080p).

Aplicatiile si jocurile sunt sustinute si de senzorul de proximitate incorporat, alaturi de busola digitala, giroscop si accelerometru. In plus, terminalul dispune de 1GB memorie RAM si 16GB memorie interna SSD.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienti, la 31 decembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.