Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Facebook, compatibila cu cele mai populare telefoane

  • Noua aplicatie Facebook aduce o experienta de tip smartphone pe telefoanele mai putin performante compatibile Java
  • Traficul de date folosit de aplicatie este oferit gratuit de Vodafone pana la data de 18 aprilie

Bucuresti, Romania si Palo Alto, California, 20 ianuarie, 2011 — Vodafone Romania, in parteneriat cu Facebook, ofera utilizatorilor sai o noua modalitate de a fi conectati cu prietenii, printr-o aplicatie Facebook dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java. Atat aplicatia, cat si traficul de date, sunt oferite gratuit utilizatorilor Vodafone Romania, promotional, pana la data de 18 aprilie.

Dupa lansarea Opera Mini Vodafone, menita sa imbunatateasca viteza de navigare si experienta oferita de terminalele non-smartphone, suntem incantati sa oferim utilizatorilor de terminale mai putin performante o noua aplicatie gratuita, care optimizeaza navigarea pe Facebook. Numarul utilizatorilor Vodafone care folosesc telefonul mobil pentru a accesa Facebook s-a dublat in ultimele 6 luni, iar una dintre prioritatile noastre este sa oferim cea mai buna experienta de navigare pe Internet, pentru toti utilizatorii nostri, indiferent de tipul terminalului folosit. De asemenea, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferim traficul de date gratuit in cadrul aplicatiei, pentru urmatoarele 3 luni”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer al Vodafone Romania.

Dorim intotdeauna sa lucram cu operatori inovatori, pentru a permite utilizatorilor sa aiba un acces facil la Facebook, de oriunde”, a declarat Henri Moissinac, Head of Mobile Business, Facebook. “Prin colaborarea cu Vodafone Romania, suntem incantati sa oferim inca o metoda prin care oamenii pot fi conectati cu prietenii si familia prin Facebook si sa aducem utilizatorilor de terminale non-smartphone o experienta de calitate si o viteza superioara, printr-o aplicatie accesibila”.

Noua aplicatie Facebook ofera o experienta imbunatatita pentru telefoanele non-smartphone, fata de alte aplicatii similare sau site-uri de mobil. Aceasta aduce telefoanelor mobile non-smartphone optiunile si experienta de utilizare a aplicatiilor Facebook deja dezvoltate pentru smartphone-uri si este optimizata pentru viteza si performanta in reteaua Vodafone Romania. Aplicatia include cateva caracteristici unice, ce permit utilizatorilor sa ramana conectati prin Facebook, cum ar fi:

  • Vizualizarea si comentarea fotografiilor direct din telefonul mobil
  • Sincronizarea listei de contacte cu cea a prietenilor de pe Facebook
  • Conectarea prin Facebook la servicii terte din cadrul aplicatiei, cum ar fi cele de stiri, sport, jocuri sau vreme, pentru un acces online la informatii imbunatatit

Noua aplicatie Facebook este optimizata pentru a reduce traficul de date necesar utilizarii, pastrand in acelasi timp experienta oferita de aplicatiile de mobil. Aceasta foloseste un trafic mai mic de date decat alte programe similare sau site-uri de mobil, ramanand astfel accesibila pentru utilizatori si la sfarsitul perioadei de utilizare gratuita.

Noua aplicatie este rezultatul unei colaborari intre Facebook si Snaptu, a carui platforma ofera servicii inovatoare de web milioanelor de utilizatori din intreaga lume, pe mai mult de 2.500 de modele diferite de terminale mobile, prin aplicatia Snaptu. Noua aplicatie Facebook va fi disponibila utilizatorilor Vodafone Romania pentru download gratuit la http://facebook, direct prin telefon, sau la www.vodafone.ro/facebook, pentru PC.

Pentru a beneficia de noua aplicatie, utilizatorii trebuie sa aiba orice optiune de Internet pe Mobil de la Vodafone Romania activata si pot verifica daca telefonul este compatibil la www.vodafone.ro/setari.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicații mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienți, la 30 septembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de țări pe 5 continente si peste 40 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
Facebook a fost fondat in februarie 2004. Misiunea Facebook este de a oferi utilizatorilor puterea de a imparti continut si de a face lumea mai deschisa si mai bine conectata. Oricine isi poate deschide un cont Facebook si poate interactiona cu oamenii pe care ii cunoaste, intr-un mediu sigur. Facebook este o companie privata, cu sediul in Palo Alto, California.

Snaptu schimba modul de utilizare a Internetului, aducand milioane de oameni online prin intermediul telefonului mobil. Compania vrea sa ofere servicii mobile utile si intuitive pentru 95% dintre utilizatorii de telefonie mobila ce nu au un smartphone avansat. Cunoscuta cel mai bine prin aplicatia revolutionara numita Snaptu, compania are o platforma mobila unica, ce ofera servicii rapide, placute si intuitive, compatibile cu aproape orice telefon mobil. Snaptu a fost infiintat in 2007 si are in prezent milioane de utilizatori in intreaga lume. Compania este sprijinita de Sequoia Capital si Carmel Ventures. Pentru mai multe informatii, puteti vizita www.snaptu.com.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.