WWE All Stars este in magazine

WWE All Stars este noul joc de lupte pentru PS3, PS2, Wii, PSP si Xbox 360, creat de catreTHQ San Diego.

WWE All Stars vine in completarea faimoasei serii de jocuriWWE SmackDown vs RAW, insa ofera o perspectiva complet noua asupra ringului WWE, cu un gameplay in stil arcade – Fast, Fun, Fluid, Furious – pentru a duce experienta WWE la un nou nivel!

InWWE All Stars isi fac aparitia staruri din trecutul glorios, dar si personaje celebre de azi – astfel,WWE All Stars ofera cea mai completa lista de luptatori din orice joc WWE de pana acum! Depinde de tine sa determini cine este cel mai mare luptator al tuturor timpurilor.

– ACTIUNE IN STIL ARCADE, FUN SI FARA OCOLISURI – Du actiunea WWE la urmatorul nivel, cu gameplay de mare impact, cu scheme impresionante si cu lovituri cutremuratoare, care le permit atat fanilor hardcore WWE, cat si jucatorilor ocazionali, sa intre direct in ring si sa se bucure de experientaWWE All Stars! Controlul in joc este optimizat pentru acest stil de lupta, iar fiecare WWE Legend si WWE Superstar are o varietate de atacuri, grapple-uri, combo-uri si “finishing”/”signature” moves, pentru o experienta de joc cat mai diversa. Producatorii s-au asigurat ca jocul este accesibil oricui, insa chiar si jucatorii cu experienta trebuie sa se antreneze pentru a reusi sa profite de toate optiunile oferite.

– CEA MAI COMPLETA LISTA DE LUPTATORI DIN ISTORIE – Alege-ti luptatorul din cele mai complete liste de WWE Superstars si WWE Legends disponibile VREODATA intr-un joc video WWE, inclusiv John Cena, Hulk Hogan, The Rock, Andre the Giant, Big Show, Triple H, Bret “Hit Man” Hart, The Ultimate Warrior, Rey Mysterio si, pentru prima data intr-un joc THQ/WWE, “Macho Man” Randy Savage. Fiecare WWE Legend si WWE Superstar are un aspect vizual distinctiv si puternic stilizat, si astfel contribuie din plin la spectacolul, atmosfera si atitudinea “verde-n fata” care completeaza actiunea de pe ecran.

– PATRU SUPER CLASE DE PERSONAJE – Trimite-ti adversarul in zbor cu un upercut bine plasat! Nauceste-l cu pumni in serie! Inlantuie combinatii de lovituri de mare impact! Cu patru clase diferite de luptatori – Acrobat, Big Man, Brawler si Grappler -WWE All Stars le ofera jucatorilor WWE Legends si WWE Superstars care au avantaje, puncte forte si tehnici individuale, inclusiv combinatii specifice si abilitati unice.

– FANTASY WARFARE – Cine este cel mai mare WWE Superstar al tuturor timpurilor? Care dintre generatii se poate lauda cu Best Big Man sau cu Greatest Warrior? Alege-ti echipa si lupta in meciuri epice intre WWE Legends si Superstars pentru a afla care este THE BEST. Fiecare lupta incepe cu prezentari video realizate cu motorul grafic al jocului si cu filmari autentice WWE.

– CREATE-A-SUPERSTAR – Acum iti poti aduce contributia la istoria WWE, pentru ca iti poti crea propriul WWE Superstar! Controleaza-l in lupte impotriva celorlalti WWE Superstars si WWE Legends din joc, castiga-le pe toate, iar luptatorul creat de tine va deveni cea mai mare legenda a tuturor timpurilor!

In magazinele online gasiti jocul in functie de modelul consolei sau de versiunea de PC la preturi cuprinse intre 199 Lei si 315 Lei.

Imagini din joc:

Clipul oficial de promovare al jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=IUoCstEWvTs

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.