Yahoo dezvolta Yahoo Messenger pentru Android si iPhone cu suport pentru videoconvorbiri

Yahoo a anuntat ca lucreaza la imbunatatirea aplicatiei Yahoo Messneger pentru Android si iPhone, prin adaugarea serviciilor de voce si de videoconvorbiri, atat prin retelele wireless cat si prin retelele de telefonie mobila 3G.

Ieri Vicepresedintele diviziei mobile al Yahoo, David Katz, a dezvaluit ca se lucreaza la aceasta aplicatie care va fi gratuita si va functiona atat intre doua terminale mobile, atat Android cat si iPhone, sau intre un desktop/laptop si un terminal mobil.

Pentru Romania, unde gradul de acoperire a serviciilor de mesagerie instant oferita de Yahoo este cel mai ridicat, competitia (Skype, Fring, Nimbuzz, etc) cred ca va avea de suferit foarte tare. Bineinteles, depinde totusi si de calitatea pe care acest serviciu o va oferi in comparatie cu cel oferit de competitori.

Si pe plan mondial, Yahoo are totusi nu mai putin de 81 de milioane de utilizatori, deci va putea sa creasca destul de puternic pe terminalele mobile in trafic daca va oferi o calitate viedeo macar la fel de buna ca a competitiei.

Asteptam in scurt timp aplicatia ca sa o testam.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.