Yahoo lanseaza noi servicii pentru Android: News, Finance, Weather si Movies

Dupa ce a lansat primle trei aplicatii pentru Android, Yahoo Messenger, Yahoo Search si Yahoo Mail, cei de la Yahoo lanseaza inca patru aplicatii care le vor permite sa profite de piata in continua crestere oferita de platforma Android de la Google.

Ar fi fost mai firesc sa le avem pe toate intr-o singura aplicatie, cei de la Yahoo au ales sa le livreze separat si astfel avem disponibile in Android Market aplicatiile Yahoo News, Yahoo Weather, Yahoo Finance si Yahoo Movies.

Este posibil ca cei de la Yahoo sa incerce sa prinda din piata utilizatorilor care au terminale Android mai ieftine ce sunt livrate cu memorie mai putina, si astfel, prin aplicatii mai mici si separate penrtu fiecare serviciu in parte, fiecare utilizator sa isi instaleze doar acele servicii pe care le folosesc. Astfel nu vom fi fortati sa incarcam in telefon o aplicatie mai mare care va manca atat din spatiul de stocare cat si din memoria RAM a telefonului.

Aveti disponibile barcode-urile pentru cele patru aplicatii, in ordinea Finance, Movies, News, Weather, mai jos:

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 ping

  1. Yahoo anunta noi aplicatii Android: News, Finance, Weather si Movies…

    Aflam de la Daniel Chetroni ca Yahoo isi completeaza oferta de aplicatii Android, astfel ca dupa ce a lansat Yahoo Mail, Search si Messenger pe aceasta platforma, compania americana ofera 4 noi aplicatii: Yahoo News, Yahoo Weather, Yahoo Finance si Yah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.